Nenad

Obrenovac

Član od: 15.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam telefon pre 20 dana od ovog clana. .. u samom pocetku sam mu nagovestio da telefon se gasi sam i sam se pali. .. po nekad kad se ugasi nemogu da ga upalim dok ne izvadim bateriju na dve tri sekunde. .. kao drugo nemogu da koristim wifi. .. nece da se poveze telefon na mrezu a i mogu da kazem da telefon strasno greje. .. za ovih 20 dana sam par puta kontaktirao ovog korisnika on mi je pricao kako nezna o cemu se radi. .. da restartujem telefon na fabricko podesavanje. .. ja sam i to uradio ali opet isto. .. pokusao sam sa ovim clanom na fin i lep nacin da se dogovorim da mu vratim telefon da ga popravi ili da mi vrati moj novac bio sam za svaki dogovor. .. jer sam posteno platio. .. a on je meni reko kako da uzne telefon nazad posle nekih 20 dana i vise se nije ni javio. .. a ja sam mu u samom pocetku reko da se telefon se sam gasi i pali i da nece da radi na wifi. .. MOLIM SVAKOG DA PROCITA OVU MOJU OCENU! Jer nebih voleo da jos neko dodje u ovu situaciju kao sto sam ja. .. da koristi nesto polovicno. .. a da plati posteno! NE PREPORUCUJEM NIKOME OVOG CLANA ZA SARADNJU! !! !
HVALA NA OCENI iako mislim da nisi u potpuunosti u pravu. wifi ti je radio kada si me zvao posle 3 dana da me pitas kako da pokrenes viber a sad ne radi? ko zna sta mu ti radis kad ti se greje i gasi, ili se ne gasi mozda si ga prepunio pa se samo ukoci i ne reaguje, jer da se gasi ne bi morao da mu vadis bateriju vec bi samo mogao da ga upalis na dugme, NIJE za svakoga android, treba znati mogucnosti telefona i znati koristiti ga. u svakom slucaju hvala na oceni, inace da si me zvao mozda bi se i javio, tako da nemoj da lazes ljude kako ti se ne javljam. pozz

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao me je da mu sacuvam telefon, sacuvao sam ga , na kraju sam mu poslao , i nije prihvatio paket, proverio sam u kurirskoj sluzbi, ljudi su ga zvali i rekao je da nije tu i da nece da prihvati paket, tako da obavestim sve korisnike kp-a, da ga treba izbegavati u sirokom luku.
Mislim da je tvoja negativna ocena potpuno nerealna ali dobro, cekao sam paket 3 dana i jurio kombi po gradu bukvalno jer me niko nije zvao isporuka danas za sutra? a ja cekam 3 dana da bi me 3. dana oko 13h nazvali da pitaju zasto se ne javljam? NI JEDAN POZIV NISAM DOBIO OD NJIH a nakon takvog kasnjenja ne zelim paket, ko zna da li je uopste i bio poslat!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.