Nenad

Majur (Šabac)

Član od: 04.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao prvo dao je pogresne informacije o predmetu( stylus pen) jer je rekao, cak i sliku poslao da je dobar i za air pad 2, rekao je da je nov, a kutija bila otvorena, mesto gde su rezervni delovi, trebalo bi da bude rezervno da se menja vrh olovke i gumice cime zatvaramo mesto punjaca kada se ne pune. Medjutim ovi stvari nisu bile u kutiji. A ako je nova onda bi trebalo da bude. Drugo kad je vec otvorena bila on bi trebao da vidi na papiru na upustvu za olovku da ne odgovara za air pad 2. Posto to pise na papiru. On je i u naslov predmeta stavio je ja 2018 god i mladje a to nije tacno.
,,Opet ponavljam, ja sam uvek dostupan i nećete biti oštećeni u saradnji samnom. Olovka je nekorišćena, a podaci su skinuti sa gugla.,, Ovo je moja poslednja poruka poslata kupcu, ali njemu imponuje da da negativnu ocenu, a ne da mu nadoknadim stetu ,iako sam potpuno siguran da je olovka ispravna ,ali on ne ume da je poveze.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je rekao da je telefon ispravan a stigao mi je povaren, ne moze se sanjim naci zajednicki jezik niti neki kompromis. Nemam dobro misljenje o ovom prodavcu zato sto ne zna u kojoj je brzoj posti posla covek je neozbiljan takodje tvrdi da je robu poslao Bex-om a meni je stigla Post expresom. Takodje ne prihvata reklamaciju. NEMAM PREPORUKE ZA SARADNJU.
Lazare ,i sam si priznao da si dobio telefon sa slika i da je na slikama bio ispravan. Ja ne mogu da odgovaram za ostecenja nastala u transportu ,a ti si taj koji nije znao koji kurir ti je doneo telefon.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nije mi stigo tel a pare je uzeo tako da sad vi vidite kako cete
Zbog kasnjenja postexpresa preuranjeno donesen zakljucak. Kupac je zadovoljan telefonom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.