Nenad

Subotica

Član od: 09.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Radi se o testeri RYODEL koji mi je isporučio. Nisam mogada je koristim i u odgovoru sa njim vratio sam mu je (sve poštarine sam ja plaćao), on mi je dužan 8.800 dinara ali ih nikako ne šalje. Prvo meje "zavlačio" raznim izgovorima, a sada me ignoriše. NE DRŽI SE DATE REČI. Uzeo mi je i novac i testeru. ZAHTEVAM DA MU SE ONEMOGUĆI KORIŠĆENJE KP, ukoliko mi do 28. decembra 2022. godine ne vrati novac - telefonski (kako smo se dogovorii).

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucen flasencug sa 3 metra lanca, poslat sa 2 metra lanca, nakon kontaktiranja prodavca oko reklamacije rekao je kako ce se javiti za dva dana da to resimo, od toga je proslo nedelju danan i nikome nista, u medjuvremenu sam ga nazvao opet i nije se javljao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.