Nenad

Beograd | Palilula

Član od: 25.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon kratke komunikacije koja je delovala korektno dogovorili smo se da mi sutradan posalje napajanje pa da platim pouzecem. Sutradan se javio da nije poslao napajanje jer je bio u guzvi i da ce posalti sutra- nikakav problem. Dva dana kasnije sam mu se javila, posto je rekao da bi trebalo za dva dana da stigne, da potvrdim da je sve u redu- covek niti je napajanje poslao, niti se javio da ga nije poslao. Izgovor mu je bio da je sneg padao i da zbog toga kurirske sluzbe nisu radile. Takodje je rekao da subotom ne primaju pakete (sto nije istina, primaju posiljke i subotom na vecini lokacija, a ima ih jako puno), ali se zato ponudio da sutradan (u nedelju) posalje. Jako mi je tesko da poverujem da kurirske sluzbe izmedju Beograda i Novog Sada ne funkcionisu zbog malo snega, a i nejavljanje je bilo krajnje bezobrazno. Sigurna sam da ce gospodin imati izgovore za sve ovo, ali dogovor izmedju nas ispostovan nije niti me je obavestio o tome dok se ja njemu nisam javila. Krajnje bezobrazno i neprofesionalno.
Ja se stvarno izvinjavam.Imao sam velikih porodicnih problema i prvog dana sam potpuno smetnuo sa uma da treba da posaljem paket.Drugog dana sam otisao na put po nevremenu i ostavio drugima paket da ga posalju.Bex nije dosao po njega.Retko mi se ovakva situacija javlja da sam nekog ostetio na ovaj nacin.To se vidi iz mojih ocena uostalom.Mislim da je davanje negativne ocene za ovako nesto prestrogo pogotovu sto se vidi da sam korektan prodavac.Doticnoj gospodji nisam ni trazio uplatu unapred pre slanja iako nema pozitivnih mnogo.Ne vrti se celi svet oko jednog paketa od 20€.Ima i vaznijih stvari i u zivotu i u porodici.Subotom bex ne prima posiljke .To svi znaju.Ni Bex ni ostale kurirske sluzbe.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje HDD kao ispravne a kad nu se javi da disk nije u redu onda izmišlja da sam ga ispustio i da eksperimentišem. Sramota kako se ponaša. Budite vrlo obazrivi sa tim prodavcem. U toku moje kupovine još se jedan klijent žalio ali ja nisam to shvatio kao opimenu nego sam ipak kupio. Neka se stidi svog ponašanja! NJEGOVI DISKOVI NEMAJU NIKAKVU GARANCIJU LAŽE.
Pre nekih 10 dana javio mi se neki stariji gospodin od mislim 70 godina i kaže da mu treba hard disk sata da ga stavi u snimač i pri tome ne zna koji bi kupio i koji će raditi. Ja mu dao testiran disk sa healtom od 100% i potpuno ispravan.Posle nedelju dana on zove da ga vrati.Na pitanje zašto ga vraća odgovara da neće da mu radi u snimaču i da se formatira. Traži da mu vratim pare jer je neispravan.Ja kažem da ga proba na pc-ju.Kaže da ga nema. I sad dao negativnu ocenu. Ja ne uzimam nazad hardove posle nedelju dana jer se nekom se nisu pokazali kompatibilni. I mislim da hardove niko posle 7 dana ne uzima nazad.To je normalno. Ako mi dokaže da je disk neispravan daću mu još 2 takva diska.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.