Nenad

Vršac

Član od: 06.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni clan Milos/Nenad (menjao je ime tokom razgovora) jer ne znam koje mu je zapravo ime je nudla i od coveka i od prdavca. .. Naime dogovor je bio da razmena robe bude takva da ja njemu prvi posaljem robu i platim postarinu, njemu ako roba odgovara on mi svoju salje o svom trosku takodje i ako mu moje ne odgovara salje nazan o svom trosku! Nista od toga nije ispostovao, prvo vratio mi je 2/3 robe, umesto 15l vratio mi je 10l bez ikakve novcane nadoknade za ono sto je prisvoijo, drugo ni troskove transporta nije platio vec sam ja to regulisao kada mi je stigla svoja roba. .. ne javlja se na mobilni koji je navodno izgubio pre 7 dana u kanalu, a ja ga zovem on dostupan. .. kakav god da je telefon ispraznio bi se i na kraju krajeva pokvario po ovakvom vremenu. .. . Nikakva saradnja, jos jednom kazem nikakav covek! Samo se pitam kako nije sramota takve ljude i nije mi jasno kako je uopste zaradio 51 pozitivnu ocenu! Vodite racuna sa ovim prodavcem sta i kako trgujete! I nikako ne saljite svoju robu prvi!
Ja nemam komentar za ovog clana, telefon jesam izgubio, i obnovio broj. A 15l je doticnom gospodinu i vraceno, to sto nisam hteo da posaljem telefon, za tih 15l "izuzetne" robe, to je druga stvar, a takav je dogovor bio, ukoliko mi ne odgovara, da vratim i roba je vracena, toliko.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Momak mi je poslao hardisk koji ima 5 badsektora i ima ostecen deo od 7% i kao takav je neispravan, dok je u samom opisu oglasa tvrdio da je potpuno ispravan! Pre kupovine je mi je ukazao na to da mogu da vratim hard , ako nisam zadovoljan i ako nesto nije uredu! Sve sto bi napisao dalje bilo bi suvisno ! Zato prijatelju da u zdravlje potrosis pare a i nisu neke! A Vama koji citate ovu ocenu pamet u glavu za saradnju sa ovim clanom. .. .. .
Uopste necu da se trudim da objasnjavam bilo sta u vezi ovog clana, kupio hard,"navodno" za sebe, moljako me da spustim cenu, ja spustio, a on istog dana okacio hard na prodaju,pa mu prodaja ne ide, pa bi da ga vrati, toliko.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.