Nenad

Požarevac

Član od: 30.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezobrazan i nekulturan momak. Nazvao bih ga odredjenim imenom, ali je zabranjeno. Cuvao sam mu telefon 5 dana i na kraju se nije udostojio ni da se lepo javi i kaze ej odustajem zbog toga i toga i cao nego je on mene blokirao! ? Imam celu konverzaciju sacuvanu. Izbegavajte ga u sirokom luku.
Od kada se za rezervacije dobijaju negativne ocene , prodavac je zahtevao licno preuzimanje rekao sam da cu doci da pogledam telefon ako budem dolazio za Beograd , blokiran je jer je postao dosadan toliko

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Objektiv je u polu-ocajnom stanju dok je u oglasu pisalo "Stanje kao novo". Pitao sam ga pristojno da vratim objektiv, nije prihvatio. Upravo snimam video koji pokazuje manu i bice na youtube-u "unlisted" tako da molim administraciju da me kontaktira za link. Fokus prsten neretko zapinje i nastavlja sa hodom tek posle par navrat-nanos pokreta. Ima puno kozmetickih ostecenja, sto , istini na volju, nije toliko ni bitno ali je vredno pomena.
Gospodin se prvo cenjkao danima i nije pitao nista o objektivu imao je fotografije visoke rezolucije koje jako dobro opisuju stanje objektiva , objektiv je savrseno ispravan i kupljen je od takodje prodavca koji ima sve pozitivne ocene na KP , a ovaj doticni gospodin koji je ocekivao performanse od 1000e od polovnog objektiva koji jeplatio 80e ima problema sa percepcijom , na nebuloze o neispravnosti necu ni da se obazirem jer je uspeo da "popravi" objektiv u rekordnom roku i postavi ga kod sebe u oglasima u odlicnom stanju iako je po njemu neispravan , takodje objektiv z anikon mount je kacio na kineski adapter za canon kojim je takodje mogao da osteti fokusni mehanizam naravno da nisam pristao na vracanje toliko
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.