Nenad

Beograd | Čukarica

Član od: 05.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije ispostovao dogovor da paket koji je ponudio u zamenu posalje istog dana kada i ja iako se slozio sa mojom ponudom sto mogu priloziti i kroz prepisku. Ja na njegovu ponudu nisam pristao da paket posalje najkasnije dan nakon sto njemu dospe moja posiljka. Jako nekorektan kupac. Pazite se da li cete saradjivati sa njim.
Čuli smo se telefonom i dogovorili da svako svoju poštarinu plati,da on pošalje a da mu ja istog dana kada primim pošiljku pošaljem snimak ispravnosti konzola za koje bismo se menjali,a sutradan najkasnije ih pošaljem,ja bih pokušao da pošaljem već istog dana kada preuzmem pošiljku,samo da testiram ispravnost grafičke kartice.Tu dolazimo do problema,jer sada prodavac nije mogao da garantuje ispravnost kartice,već da će je zameniti jer ih ima nekoliko,pa po principu jedna mora da je ispravna,dok sam mu ja u potpunosti garantovao ispravnost mojih konzola.Kada sam mu rekao da moram samo da testiram ispravnost kartice i da mu u što hitnijem roku šaljem konzole on mi u razgovoru počinje insistirati na nečemu što nije bio deo dogovora.Kada sam ga direktno pitao da li garantuje da je kartica ispravna on ne može da sa garantuje ispravnost već da će mi poslati drugu karticu ako ova nije ispravna.Ja na to nisam mogao pristati ,gde bi mi on poslao neispravnu karticu,dobio garantovano ispravne konzole,pa posle tvrdio kako je poslao ispravnu karticu,pun je KP takvih primera.Posle pola sata od kada je navodno poslao pošiljku,javlja mi kako je pošiljku povukao i da insistira da mu ja prvi pošaljem paket. Rekao sam mu da ne želim nikakav dalji kontakt i rekao mu da se međusobno blokiramo.Zbog čega je KP posle skoro mesec dana od tada dozvolio tom da mi da negativnu ocenu,iako do saradnje nije ni došlo i iako me nisu ni kontaktirali da čuju drugu stranu, a za sve izrečeno imam dokaze, DO SARADNJE NIJE NI DOŠLO, TAKO DA NE POSTOJI MOGUĆNOST OCENE SARADNJE.ZA SVE IZREČENO IMAM DOKAZE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.