Nenad

Beograd

Član od: 05.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Kutije i korpe za stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Питам за предмет, купио бих 2 комада, каже да има, ја поручим, понудио сам и да уплатим на текући рачун, пре тачно месец дана ми је написао да ће можда послати сутра, и ето, то сутра никад није свануло. Никакав контакт након тога. Имајте у виду ако вам треба нешто, а да вам је неопходно, да можда неће никада стићи, мени сва срећа није било нешто толико битно.
Ne razumem ako mu nije bitno a zali se sto mu nisam poslao. Sa ovim iskustvom na KP i kupcima namerno mu nisam poslao. Neki put mi je draze da ne prodam robu. Nisam ga prevario. Nisam mu uzeo novac.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slikama je jedno, a kad vam stigne artikal dobijate malo jači džak za krompir. Uopšte ne odgovara datim slikama. Ukoliko vam to treba, onda poručite. Zaista neozbiljno sa vaše strane.
Zasen - zasenjuje Ograda -ogradjuje Ovo je kad kupac IQ30 kupuje preko KP. Mozda moze da se iskoristi i kao zamena za crep. A mogla je da uzme i deblju zasenu. Cisto da napomenem da imam deblji i da je u ponudi za ovo gore sto je kupilo nesto preko KP. Trudim se da prodajem jeftinije od svih i taj tanak dzak za krompir je 10kvm malo skuplji od 1200 din koliko je ovo gore sto dalo ocenu platilo zasen.

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Suncobran nije nov. Na jedno mesto ima rupu pocepan je, na drugo mesto izgoren sa cigarom. Nemam reci! Sta sad da ga rasklapam da ga saljem nazad. Uzas Ne preporucujem ovog prodavca
Dobio nov suncobran. Posle koriscenja nema vracanja. Moze da ga stavi u straznji deo, otvori i zavrti. Zamolio bi taj sloj kupaca da me ne kontaktiraju.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za pranje sudova

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno je da prodavac plati troskove slanja, a platio sam ih ja. Nije bio u stanju 2 dana da mi posalje broj posiljke. Dodatni predmet koji sam narucio sam dobio razlicitoj boji od trazene. .. majstor!

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slike iz njegovog oglasa su skinute sa Win-Win-ovog sajta za koji je tvrdio da je identičan, a zvučnik koji mi je poslao je neka žešća replika. .Skoro nema nikakve funkcije kao taj sa slike, nema niti jednog ekvilajzera niti antene, nema gitarskog izlaza, nema prikljucivanje za ostale zvučnike ITD. .. Kad smo se čuli rekao je ako mi ne odgovara da ga vratim, ali da ne mogu da stavim otkupninu niti da hoce da trpi postarinu, nego kad on proceni da li je dobro otpakovan i sve onda ce razmisliti da li da uplati pare. .Pošto me je u startu prevario, nemam nameru više da rizikujem. Ako neko sumnja u moju negativnu neka me kontaktira i poslacu slike koje je drzao u oglasu, a sta je meni stiglo! !! !
najbolje kad kupac zavrsi svadbu da vrati, kao u volmartu. nema ucena sa negativnim ocenama, ljigavih ponuda.mozda je u toj prodavnici replika, ko ce ga znati. bitno je kad dobijes novo,novo i vratis ako ti se ne svidja. Ne moze sva roba i ljudi biti isti, mora biti i falša i u prodavnici i van nje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.