nenad

Beograd

Član od: 10.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Pokidan rajfislus skroz, u opisu oglasa stajalo da je bez ostecenja , slikano je tako da se ne vidi ostecenje , pripazite na njega , dosta mi je vise !
Druze a zasto se ne javljas na telefon..??? Hajde uslikaj mi da i ja vidim kako je to rajfeslus pokidan skroz.... Pozvao sam te da ti kazem da mi vratis jaknu i ja bih ti vratio 1200 dinara ..ne javljas se na telefon a pozurio si da me ocenis ...tu jaknu sam ja platio 80 eura a nosio sam je pet puta jer imam desetak jakni kvalitetnijih od te ...znaci za 10 eura si kupio jaknu a sada jos i izmisljas da je rajfeslus skroz pokidan...pa zasto me nisi pozvao na telefon i pitao da vratis jaknu...ako je istina to sto pricas ???

Nakit, satovi i dragocenosti > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani gospodine, Vi i ja se nismo dogovarali oko jedne kesice klikera, vec je u pitanju bio mnogo veci ulog, nesto mnogo skuplje, a to je Vas stan i vise od 6 kg predivnog srebra koje sam Vam ponudio u razmenu, a koju ste Vi inicirali i pisali mi poruku ! Niste duzni, niti ste u obavezi da transakciju obavite sa mnom , ali. .. kao covek ste duzni da me na vreme obavestite da "ne zelite" istu ! Od moje prve do poslednje poruke upucene Vama, je proteklo tacno 48 dana i. .. za to vreme Vi ste mogli odavno da me obavestite da niste za razmenu, niste zainteresovani, vec ste me izlozili bespotrebnom gubljenju vremena i novca tako sto sam putovao u Ratare , kraj Obrenovca(vise od 40 km od Beograda), da bih pogledao Vasu zgradu i okolinu, razgovarao sa komsijama. ..
gospodine...dogovor je bio da odete do obrenovca i da mi se javite za nedelju dana kada pogledate stan i okolinu...a vi mi se javljate nakon dva meseca od poslednjeg kontakta koje smo imali...tako da smatram da nisam zasluzio negativnu ocenu...jer nisam bio duzan da vas cekam toliki vremenski period...rekli ste mi sami da cete pogledati stan sledece nedelje sa vasim drugarom zajedno...a vi mi se javljate tek nakon dva meseca...u medkuvremenu mi se niste ni jednom javili da ste bili da vidite stan...i nakon dva meseca se javljate ....nisam siguran sta vi zaista zelite...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.