Ненад

Beograd | Zemun

Član od: 22.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pošto je gospodin zemunac upakovao klavijaturu sa adapterom u istoj kutiji klavijatura je stigla izlomljena a gospodin ne zeli da prica o povratu para. Ovo su njegove reči: "zdravo, vratio sam se s puta malopre naravno da nisam prevarant, pogledaj moje ocene ovako 1. mozes dobiti 2 dirke koje su ti polomljene posto ih na srecu, ima na oglasu http: //www. kupujemprodajem. com/Dirke-za-analogiju-4200423-oglas. htm? filter_id=5910445 s tim, da mi prvo moras poslati te 2 polomljene 2. klavijaturu ne mozes vratiti ni pod jednim uslovom, jer sam je poslao 100% ispravnu, (u paketu sa te 2 polomljene dirke za koje tvrdis da su polomljene) dakle prihvatam da su polomljene te 2 dirke u transportu ali NEMA TEORIJE da ne radi VISE DIRKI (da nisu ispravne) kao i da klavijatura ima bilo kakvih drugih neispravnosti, posto sam je licno koristio. Ako ti se ne svidje predlog, smisli 'sastav' ili preduzmi sta ti je drago. " IZBEGAVATI! !!
Davor fbspam2010@gmail.com Član od 23.06.2009 Telefon: 0603039090 Mesto: Šid Sporna klavijajurica je poslata 100% ispravna i lepo zapakovana. Evo poruka koje sam dobio od Davora Žmure, iz zaseoka Berkasovo pokraj Šida: KAO NOVA??? Pa ti bolje briši nalog na KP a i mail jer cu da te ocrnim najgore samo da smislim sastav. Znaci jednom mesecno gde god vidim tvoj mail na netu... bolje ga menjaj. Dve polomljene dirke p... us...a zemunska Ma naći ču te g.... jedno us...o i noge ćču ti izlomiti... i to u džipu interventne p.... jedna Bolje vraćaj pare... i na kraju, posle razgovora telefonom: Aj srecan put, jbg ovo sto sam pisao pre je imalo smisla samo da si prevarant sto sad vidim da nisi. * Pažnja: uvredljiva poruka dovodi do suspenzije naloga. * I pored uvreda i pretnji, prihvatio sam da mu kupim i pošaljem te 2 dirke, medjutim, Davor Žmura iz sela Berkasovo pokraj Šida menja uslove i više ne pristaje da pošalje 2 polomljene dirke, već želi da mi vrati klavijaturu i šalje preteće SMS poruke ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.