Nenad

Požega

Član od: 09.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaista ne volim da dajem negativne ocene ali ovo zaista prevazilazi granice pristojnosti i dzentlmenskog dogovora. Kao i u njegove prethodne dve negativne, covek se javio, zeli predmet, dva dana pisali, rekao da ce doci iz Pozege po predmet, ja se vec naostrio cak i da mu spustim 20 evra zbog predjenog puta da ide sa srecom. Odbio jednog kupca zbog njega jer eto rekao je da ce doci. I sta se dogodi, nista. Covek nece da se udostoji ni na poruku da odgovori za sta mu treba 20 sekundi. Pa ne posluje se tako dragi Gospodine. Nadam se da vise nikome necete oduzimati dragoceno vreme. Negativna naravno. I sve moje preporuke za NESARADNJU SA OVIM CLANOM. Niposto!
Nemam reči za gospodina. Niti sam rekao da dolazim sigurno rekao sam da ćemo se čuti niti sam telefon rezervisao!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj deckic je totalno nekorektan, ne volim da ocenjujem clanove negativnom ali ovaj gospodin je zasluzio da to uradim. Naime, dogovarali smo se oko zamene telefona za laptop i ja sam mu poslao po drugaru da to pogleda i eventualno ako mu se svidja da izvrsi zamenu, a on se nije udostojio da makar pogleda o cemu se redi vec mi je blokirao komunikaciju ovde na sajtu i ne javlja se na broj. Dakle, momcino, ne trguje se tako licemerno i treba da znas da sam mnogo svog vremene utrosi, a i tudjeg, da bi se ti sprdao.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja vidim da ovaj clan ima 30 pozitivnih ocena i cestitam mu na tom uspehu. Evo i prve negativne ocene od mene. Ponudio sam mu zamenu, da mu dam moj telefon za njegov telefon iz oglasa. Clan je pristao na tu zamenu, i napravili smo dogovor da se nadjemo u beogradu, pogledamo telefone i ako na kraju obostrano budemo zadovoljni, da se zamenimo. Moram da napomenem da sam ja iz Obrenovca i da meni treba 50-60 minuta do Beograda da dodjem ( u zavisnosti od saobracaja ). Korisnik je znao da dolazim iz Obrenovca, tako da mi je odredio vreme kada mozemo da se nadjemo u Beogradu kod Zeleznicke stanice, i to je bilo posle 16:00h jer je on navodno na poslu do 16:00h. Ja sam dosao u 15:40 i tada je dobio prvu poruku od mene da sam stigao. Ja sam cekao 16h i kontaktirao ga u 16:10, kako bih proverio kada ce doci da se nadjemo i pogledamo telefone. On mi je rekao da nemoze da dodje, nego mora da ostane jos sat vremena na poslu, zato sto se direktor "koci-Neznam u kom kontekstu je mislio" i neda mu da gleda u telefon. Ja sam se opet slozio sa njim i sacekao ga jos 1h i 30min, nakon cega sam ga i kontaktirao. U 17:30, nije hteo da se javi kada sam ga kontaktirao, u medjuvremenu sam mu poslao i 4 poruke i na njih se nije odazvao. Izgubio sam 3h i 30min na njega i nista nismo na kraju uradili. Covek me je samo zavlacio i odugovlacio je, kao da ja nemam pametnija posla nego samo njega da cekam. Moj utisak o ovom clanu je sve najgore. Preporucujem da ne saradjujete s njim da nebiste zavrsili kao ja. Ako treba, slikacu moju i njegovu konverzaciju i uveriti vas da covek iskreno nije za saradnju i da je skroz neozbiljan, zato i ide prva negativne ocena od mene zbog loseg iskustva sa ovim clanom KP-a.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.