Nenad

Sremska Mitrovica

Član od: 15.06.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre 20 dana smo trgovali dao sam mu extra gamerski komp za njegov laptop kome ne radi touchpad. .. laptop sam namenio za prodaju. .. pre par dana sam ga prodao crkao je posle 3 dana koriscenja. .. lik se pravi lud. .na laptopu je radjen rebowling i nabudzen da radi do 30 dana za dalju prodaju. .. sad se pravi lud da nema pojma o cemu se radi. .izbegavajte ovog prodavca nekorektan je a vrlo ljubazan. .izgled vara. .sremska mitrovica nije daleko od rume tako da cu posetiti doticnog .
Zamena uradjena 13.05.2014. imam i kao dokaz poruke na kp, covek me optuzuje da sam uradio neki rebowling a kod njega je stojao mesec ipo dana laptop i sad hoce da mi ga vraca neispravnog, stvarno neki ljudi su na svasta spremni i jos u javne pretnje. Nemam reci!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.