Nenad

Lazarevac

Član od: 13.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ma kakvi. .. . tezak lazo. .. 4 puta me laze da je poslao predmet. .. ja b udala verujem. .. mesec dana odlazem servis telefona zbog njega. .. kao vrata negativna za ovog. .. .. .. .. .
Pre svega sam rekao da zbog obaveza oko posla nisam stigao da posaljem telefon.. I da ne znam kada cu stici da posaljem i da cu se potruditi da posaljem sto pre.. Niko tebe nije terao da cekas ili da odlazes nesto, jednostavno si mogao da odustanes.. Jos si se cenkao i obarao cenu koja je vec bila niska..

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OGROMNA negativna ocena iz razloga sto nije primio posiljku nego ja moram da placam postarinu i da se vracam na staro.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! Apsolutno nista ne kupujte od ovog, poslao mi je telefon sa neispravnom plocom na kojoj je sve zivo ruinirano! Rekao da nije telefon nikada otvaran niti popravljan a na ploci menjan citac sim kartica, konektor punjenja i sem toga ko zna sta sve ne valja jer se non stop gasi. Telefon je za kantu. Sta god da napise u svoju odbranu ili u bilo kojem svom oglasu ne verujte mu nista.
Ja sam lepo u oglasu naznacio i stavio da telefon ide kao neispravan ili ostecen!..Jer je na telefonu staklo puklo i tac nije radio.. ja telefon nisam otvarao niti nista dirao,jer se ne razumem u to i nemam alat potreban za to... ono sto sam uvideo da funkcionise na telefonu ja sam to i napisao da radi.. Ja ne mogu da se uvucem u telefon da vidim jel sta u njemu radio predhodni vlasnik telefona..

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruci pouzecem a onda nepreuzme meni se vrati treba da placam neke bezveze postarine. gubljenje vremena i novca Ne preporucujem

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslaću ti danas, ili sutra najkasnije, prošlo je nedelju dana, nit ima telefona, niti se javlja. .. a i ne zna da li telefon ima android, to je jako teško znati. .. neprofesionalno i loše, izbegavajte, sem ako vam je dosadno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.