nenad

Inostranstvo

Član od: 28.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > CD plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od doticnog gospodina cd plejer luxman d107u. Prvo sto sam video fotografije nisu bile originalne od tog uredjaja vec su bile skinute sa interneta, pitao sam za transport iz Makedonije kao i detaljniji opis uredjaja za koji je tvrdio ja je u pitanju laser jer je plejer prodavao kao neispravan. Prihvatio sam kupovinu uz sugestije da samo treba zameniti laser i plejer ce biti ispravan(u pitanju je cena od 170eura) Nasao sam coveka koji mi je preuzeo plejer i poslao za Srbiju, medjutim kada sam plejer dobio prvo sto sam video je gomila nesitina u sustini sve sto je naveo je bilo netacno. Prvo sam video da je plejer vise puta otvaran, rasturan i popravljan, a rekao je da su samo u servisu pogledali i rekli mu da je laser(servis je govorio da je ovlasceni sto u Mk ne postoji) drugo fizicko stanje je bilo mnogo losije nego na slikama koje su slikane izuzetno losim telefonom da bi se prikrili tragovi. Kao treci i najveci problem posle nabavke i zamene(dva zamenska lasera) u servisu cd nije hteo da radi, nije hteo za zavrti disk i komande su bile pomesane, tako sam ga i dobio. Naknadno posle vece diagnostike od strane vrhunskih servisera utvrdjeno je da je u pitanju mikroprocesor koji ima samo u tom cd plejeru i koji se ne moze nigde naci, u prevodu ja samo mogu uredjaj rashodovati i baciti. Kontaktirao sam prodavca i naveo sve posle cega mi je receno da mu je sve to nepoznato i nije prihvacena moja molba da plejer vratim nazad i da mi se vrati samo novac koji sam dao. Pristao je da vrati 50eura ali ne i da vrati plejer nazad. Ostao sam u cistom minusu 120eura i sve dodatne troskove oko transporta kupovine lasera i diagnostike kvara sto prelazi 200eura. Upozoravam sve clanove da ovog prodavca zaobilaze u sirokom luku, ja sam skolu prilicno skupo platio!
Ja sam doticnog gospodina sve objasnio i rekao i pustao slike i video snimke i sve znao i prihvatio ponudu i vratio 50e neces ti to baciti zato sto vec taj cd pleer radi nego si hteo da te manje kosta opravka uzeo si ga 170e vratio sam ti 50e i kupio laser za 50e i sad imas ispravan cd pleer za 170e koji kosta 400e sad i rekao sam da cu naci mikroprocesor ako je on obecao sam i nasao sam cudno sto doticni prica da nevalja mikroprocesor ako taj nevalja nece ni da upali cd pleer
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.