Nenad

Beograd | Zvezdara

Član od: 02.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Podne obloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Uradio parket koji je trebalo da bude u drugoj klasi, naplacen 26eura po kvadratu, tacnije 3200 eura za 60m2 sa materijalom, a postavljena neka najgora klasa( ne znam da li mogu da postavim slike, to bi najbolje bilo), ako neko zeli mogu da posaljem. Nenad je rekao da ima firmu( koja ocigledno ne postoji)i da proizvodi taj parket, ali nece da da ime firme , kao ni svoje licne podatke. Zvali smo ga da reklamiramo i nista nije uvazio kao reklamaciju vec je rekao da je sasvim u redu sto je taj parket sa nekim sivilom, kao da su povlacene tamno sive crte bukvalno, sto je u masnicama kao da je prosuto ulje, jedna daska skroz bela, sare neke uzasne koje nikad u zivotu nisam videla i itd, a obecavao garanciju 2 godine na njegov rad. Od njega jedino sto dobijete to je kontakt telefon, ostale podatke ne daje. Ova tri pozitivna komentara su mu od bliske rodbine. Jako je uverljiv kad prica, tako da vam ulije poverenje a mi smo naseli i nismo na vreme uzeli podatke, vec smo mu poverovali, i poverili ceo stan da uradi. Ne nasedajte ljudi, kao sto smo mi naseli. Svako ko zeli slike i prepisku da vidi rado cu mu poslati.
Parket uradjen savrseno i u roku maksimalno ispostovan dogovor. Prilikom naplate smo dobili cast od 50€ kao i pohvale na rad i dinamiku posla. Parket je kostao 26€ 400x52 rustik sa prevozom i istovarom u stan. Sve je savrseno mane nema! E onda pocinje posle 10 dana da nevaljaju šare (godovi) na drvetu zena ocigledno nije u toj materiji jer ne zna sta je blistača, bočnica tj teksturu drveta a pritom je videla postavljen parket kao i lakiran. Ali kada je proslo 10 dana onda nalazi mane na teksturu parketa a NE NA RAD. Imam prepisku sa njom gde nije birala reci uvrede koga zanima saljem i prepisku i slike parketa. Ponudio sam joj da zove sudskog vestaka da proceni da li je parket druga klasa i da li je adekvatno uradjen ako nije da joj vratim novac !!! Zakljucak sledi: Posao uradjen po protokolu bez mana na rad. Zena nije edukovana ne poznaje materiju. Mogla je da uzme 1 klasu da plati 35€ i da parket ima smirenu teksturu i godove ili extra klasu koja je jos skuplja. Ponudio sam joj da proveri po radnjama cenu rustika 400x52 kao i klasifikaciju drveta NIŠTA od toga nije uradila a skupo joj je 26€ !!!! Procenite sami ?!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.