Nenad

Smederevo

Član od: 07.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam da li je display dobar -nije. disk neispravan. sarke neispravne. Rekao je da mogu da mu vratim laptop. Posle se vise nije javljao. Nikako ne preporucujem saradnju. Navorucenije ne kupujte bez vidjenja.
Kako te nije sramota da ovako pises? kad me je clan kontaktirao prvo sta me je pitao dali je ekran ispravan,ja sam potvrdio kao i sto jeste,lap top je bio 8/10 ocuvan,nije bio bas najsjajniji ali je radio i imao je ekstra bateriju,nije imao ostecen ekran i ostecene sarke. kada sam poslao lap top zakacio nas drzavni praznik tako da je paket bio po postama 4 dana,neka se zali kurisrskoj sluzbi,gospodin mi je poslao slike na kom se jasnu vide mrlje na ekranu i mrtvi pikseli ja takodje imam slike tog istog ekrana gde nema ni jedne mrljice tako da mogu samo da mu porucim da se zali kurirskoj sluzbi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.