Nenad

Kać

Član od: 12.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci > Kućne ptice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije došao po robu kao što je najavio, neozbiljan kupac !
Sta se desava sa vama po koju robu prodajete papagaja dopisivali smo se da dodjem da pogledam otkud vam pravo da date negativnu ? Prodajete papagaja starog 20 god to niste napisali u oglasu. Zato nisam doso i moje je pravo dal cu dodjem ili ne ... ja nisam pazario ni rezerviso, niti ste poslali posiljkom ne verujem kolko ljudi ima pakosnih lupaju tek tako negativne..

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Drugar pokušao da izvrti za pišanih 10eura, reko prvo radi sve, upalim grafičku radi 15 minuta i kaput, zato što je pržio grafičku tačnije chipset, veliki minus kod ovog čoveka, zamoljavam da pazite šta kupujete.
Vi ste jako ubezobrazeni poslo sam vam graficku bez otkupa dakle platili ste samo postarinu .. i ubedjujete me da ne radi dali ste mi negativnu a graficku niste vratili zadrzali ste, a ja sam ispo naivan sto sam poslo bez otkupa.. jos date sebi za pravo da vi meni date negativnu.. eto ja vam poklanjam..

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sve sto je napisano u oglasu je delimicno tacno. .. risiver koji je poslao mozda radi al nema arapter, jedna kamera "ispravna" nema nosac i pokidana zica " kaze ja pokidao ", druga ima los fokus , jedino je treca dobra. imam vec postavljene kamere pa sam probao na mom snimacu. .. .kada sam ga kontaktirao da mu vratim on mi je rekao da ne prima paket nazad i da ce mi poslati adapter za kamere. .. ja molim ostale kupce da dobro razmisle pre nego kupe bilo sta od ovog clana pa makar bila i cigla. ( mozda je dobijete u prahu), takodje molim i KP da uvede da sa 3 i vise negativne ocene bude neko on sankcionisanje jer ovo gubi svaki smisao. ko hoce da vidi slike moze da me kontaktira i poslacu mu. clanu zelim da u zdravlju potrosi lovu zaradjenu.
Sve je lepo opisano i postavljeno sta ide u tu cenu. Napajanje sam zaboravio spakujem reko sam da cu posaljem o mom trosku. Dobili ste resiver i 3 kamere za 6000. Gde mozete za te pare resiver nadjete? A ne jos 3 kamere sa 24led niste sacekali da dobite punjac da se uverite da radi a potrcali sa negativnom, kazete fokus nevalja? :D pa podesite ga.. zica se odlemila kazete ? A kod mene je bilo ispravno naravno da necu uzmem nazad paket kad ste ostetili namerno ili slucajno..

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ukratko clan mi je poslao maticnu msi z97stim nije naveo nedostatke da maticna nije imala cipset nema2 plastikice za graficku i jedna plastika za ram memoriju rekao je da ce da mi posalje slike na viber ali to toga nije doslo . Ja sam hteo da vratim plocu ali on ne prihvata vracanje. Pripazite malo oko ovog clana
Vi ste sami videli u kakom je stanju ploca , kad ste videli da je gejmerska i da kosta 24000 nova. Odma ste se zaleteli i kupili naveo sam i reko vam da ne mogu da je ispitam i da ne znam u kakvom je stanju. Ja nista nisam skido sa ploce to glupost vec vi niste pogledali dobro slike.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

PAŽNJA ukoliko sarađujete sa ovim čovekom! ! Slika iz ugla iz kog njemu odgovara i te slike šalje. Kada stigne ono što je poručeno i nije baš tako kako je izgledalo na slikama. NE PREPORUČUJEM SARADNJU
Vi ste dobili 5 slika iz svih uglova. Kupujete far 25 god star. I da vam nije izgledo ok nebiste uzeli jos ste imali 3 ponudjena sami ste ovaj odabrali. Bolje gledajte sta kupujete. Ako trazite perfektno onda kupite novo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.