Nenad

Niš

Član od: 15.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao kopiju kinesku neku najgoru umesto originalnog telefona zakljucanog! Na to kad mi je stiglo i rekao mu da mi je poslao kinesku kopiju kaze nije moguce, nisam znao! Vratio sam mu u roku od pola sata paket koji naravno nije podigao i sad moram platiti duplu postarinu! Na pitanje da li si podigao paket kaze da da jesam bez brige! Bruka se za sitne pare a nije svestan sta je uradio! Prijavljen je policiji pa ce njima objasniti sta je poslao, slike i dokaze imam za sve kao i dopisivanje!

Mobilni telefoni > CAT

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je prodao telefon, i kada je telefon stigao sve je bilo u redu, osim sto nije postojao slot za karticu, bez cega telefon ne moze da se koristi. Nakon reklamacije, prodavac je priznao da je njegova greska i da ce mi trazeni deo poslati, u narednim nedeljama prodavac me je ubedjivao da je deo na putu, ali on nikako nije stizao dok je na kraju, prestao da mi odgovara na poruke. Ja i dalje, mesec dana nakon kupovine ne mogu da koristim telefon. Veoma sam razocaran neprofesionalnoscu, zavlacenjem i govorenjem neistine. Naravno prodavac se nije ponudio da pomogne u resavanju problema. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM!
Postovani Vuce, zaista ne znam zasto ste me ocenili negativno jer ovo sto ste napisali je potpuna neistina! Sve nase poruke su i dalje tu, administracija moze da ih procita, zato je glupo da pisete ovako nesto. Javili ste mi da je telefon stigao da ste zadovoljni i da je kao nov! Sutradan ste me pitali kako da podesite karticu, gde smo zajedno ustanovili da onaj slot za sim karticu nedostaje. Odmah sam odreagovao, pronasao sim citac i poslao ga vama vec sutradan. To je sve od nase kupoprodaje, od tada se vise niste javili i sada ova ocena? Ako vam sim citac nije stigao, sto je apsolutno netacno, jer po broju posiljke vidim da je preuzet, mogli ste da nazovete i kazete, nema ga paket, sta cemo da radimo? Ali ne, vas nema i posle toliko vremena mi dajete ovu ocenu? Moracu da se obratim administraciji u vezi ove ocene,zatecen sam i ne znam zasto je ovako i cime sam zasluzio!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.