Neomagneto

Beograd

Član od: 18.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dragi gospodine, u opisu Vaseg oglasa stoji da je punjac jaci od standardnog punjaca za telefone, pa sam ga iz tog razloga i porucio. Naime, punjac je znatno jaci i brze puni telefon, ima 2A, a moj telefon se danas punio od 9 i 40 do 13 i 50. (A moram da kazem da je telefon krenuo da se puni sa 25%). To je 4 sata i 10 minuta. Ima li tu logike? ! A u opisu pise da je " SNAZAN PUNJAC I DA JE BRZE PUNJENJE TELEFONA". Iz tog razloga sam Vas pitao koliko je vremena potrebno da se napuni telefon. Nije lepo sto obmanjujete narod!
Dragi gospodine, ukoliko je bilo bilo kakav problem sa punjačem mogli ste da me kontaktirate. Mozda je do ovog punjača koji ste dobili da nešto nije kako treba. Dovoljno članova je kupilo i zadovoljno je što se da videti u komentarima i ocenama. Ja se drzim onoga šta je proizvodjač kao originalnu specifikaciju prikazao - stoji i na samom punjaču. Da ste me kontaktirali mogli smo da se dogovorimo ili da zamenimo punjač ili da Vam se vrati novac. Ono što je meni čudno je činjenica da ne postoji bilo kakva komunikacija na KP izmedju nas dvoje, ne vidim kada ste to poručili punjač od mene. Jedino me pitate za poštarinu za punjač i posle toga odmah dajete negativnu ocenu??

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Da

Питао сам га кп поруком: Поштовани, мало је чудно да сте и црну и сиву нокиу купили на службеном путу а видео сам да их продајете одавно и још увек су на огласима. Тешко је поверовати у оригинал робу после тога, зар не? А он ми је одговорио: "Kupio sam i jednu i drugu jer nisam mogao da se odlucim. Mislio sam fa cu onu drugu da prodam kada se odlucim koja ce mi biti za sluzbenu karticu ali kad sam se vratio cekao me je sluzbeni telefon. To je vasa stvar ako ne verujete da li je original, ja prodajem onako kako imam informacije". Када сам пре неки дан послао пријатеља да купи црну нокиу видео сам да то уопште није црна нокиа са огласа, број је тотално други а уз то батерија је кинеска и држи једва дан и нешто. Срамота! Избегавајте трговину са таквима.
Gospodin je zaboravio da napiše da sam mu rekao da sam kupio po dva komada od svake. Tako da sam slikao samo jednu, ne vidim svrhu da slikam svaku pojedinačno. Isto tako nije naveo da je dobio nov telefon, sa sve foliom, kao što sam je ja kupio, sa original kutijom, punjačem, uputstvom i slušalicama. Ako baterija traje dan i po onda je to ili zbog korišćenja ili je stvarno slaba. To ne znam jer taj telefon nikada nisam koristio ( zato je nov ). Ne znam šta je hteo time da postigne, ako je pogledao u sam meni video je da nikada nije korisćena. Zato i ne vidim razlog za negativnu ocenu. Prodao sam je onako kako sam je ja kupio. Pogledajte ostale ocene članova, svi su 100% zadovoljni, osim vas. Loš i nezahvalan član, izbegavati bilo kakvu saradnju.

Foto-aparati i kamere > Memorijske kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje lazne sd katice od 64gb na kojima je samo 7,5gb upotrebljivo! Ne zeli da vrati novac jer navodno vise nije originalno lazno kinesko pakovanje! Zabidjite ga u sirokom luku!
Čovek nije mogao da mi da pravi argument da li je kartica defektna ili ne. Kartice su sve prodate u original pakovanju koje naravno nisam otvarao da proveram ispravnost jer bi pakovanje bilo uništeno. Osim ovog kupca koji je imao veoma agresivan stav, način komunikacije i pretio niko drugi se nije žalio na kartice.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.