Nesa 065/424-07-46

Leskovac

Član od: 05.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigla mi je Graficka Kartica brzom postom . Raspakovao sam je , pogledao u Fiskalni Racun i odmah sam znao da je Graficka Kartica REPARIRANA , jer je cena duplo manja na racunu nego sto je u Prodavnici . Ugradio sam je u kompijuter , instalirao Zvanican AMD Radeon Software Crimson 15.12 Driver , zatim pustio igrice koje su mi bile vec u Racunaru i uvideo da je Kartica NEISPRAVNA ! Slike : http: //prntscr. com/9i6luk http: //prntscr. com/9i6ky0 http: //prntscr. com/9hqkql http: //prntscr. com/9hqlee Kontaktirao sam prodavca , pozalio mu se da me je prevario , da mi je prodao REPARIRANU karticu , i da mi to nije receno , koja je jos i NEISPRAVNA ! Da zelim da mi je zameni istom ili slicnom , ili vrati novac . .. Na sta je izbegao odgovor , vec poceo da objasnjava kako je Napajanje slabo , da Drajveri nisu dobri , ali i da on sve jedno nema nista sa tim , vec da idem da se zalim u Prodavnicu. Ja cu Karticu reklamirati , najverovatnije cu dobiti povracaj Novca , ali samo 8500din ! !! Tako da sam u gubitku 5500din ! Ovo je Velika sramota za ovog Prodavca , posle 982 pozitivne ocene. Hvala .
Grafikama su fabricki zamenjeni kuleri i tako su direktno uvezene iz fabrike! Grafike su NOVE NEKORISCENE Alti doo(WinWin) daje garanciju 6 meseci. Iznos na fiskalnom racunu je manji od moje prodajne cene. Svaka grafika je testirana i besprekorna! Ovo je tekst poruke koji dobija svako pre kupovine grafike!Svaka grafika se 2x testira pre prodaje.Svako dobija sve informacije o kartici koje ja znam. Grafika je naime prosla sve testove i prodata je kupcu!Rekao mi je da i kod njega prolazi sve testove ali da ima navodno neke probleme u igricama!Ne zeli da reklamira karticu u winwin jer nema vremena da se bakce sa tim i trazi novac nazad!NEVEROVATNO
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.