NESA

Aranđelovac

Član od: 21.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Kolekcionarsko oružje domaće

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam coveku bajonet a on meni da posalje Podizac levog stakla sa motorom za Pasat B 4 100% ispravno i naravno nije poslao ne kupujte nista kada sam ga zvao pretio mi policijom zato sto kao prodajem hladno oruzije nisam za 3300din ali neka mu je na cast KLANJATI SE OVAKVIH! !!
zvonko zamolio bih te da me nazoves na br. tel. 060 711 4290 nikakav bajonet ti meni nisi poslao mora da si pogresio zato te pozivam da me nazoves da vidim u cemu je problem da prodaje moj zet podizac stakla od pasata prodaje preko moga naloga , ali nikakvu trampu sa nikim nije vrsio pozz. od nese

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je DVD plejer koji ne sadrzi jedan od vitalnih delova za njegovu originalnu instalacionu -. CD! .Pošto je to praktično DVD-Media plejer i sva podešavanja su vezana za internet (koji neradi nikako bez tog cd-a) samim tim ni firmwire za svu nadogradnju na njega je nemoguć. I pored informacija od njega i natpisa u oglasu da čita formate kao mpeg2 ili mpg4 on to nemože pošto traži kodek za sliku ili ton ! Titlove koje sam posebno pitao dali čita i ima li naša slova pozitivno je odgovorio što takođe nije tačno. Kada sam sve ovo rekao dotičnom "prodavcu" rekao je da proverim kod nekog a on će videti za CD. Ja sam proverio u dva servisa gde su mi podvrdili moju priču. Sasvim očekivano narednih par dana se nije javljao na telefon! ? Kada sam ga konačno dobijo sa drugog broja telefona i saopštio šta da radiomo dalje, vrlo grubo mi je saopštio da sad kad sam ga "izdrndao" u servisu ga ništa neinteresuje i da više ne zovem! Čuvajte se! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.