Nesa

Beograd

Član od: 29.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Zvučne karte i interfejsi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odmah na pocetku naseg razgovora upitah prodavca sta kojoj fali, i kazem mu da pitam zato sto i ja imam 1820m, ali da je ne kotistim vise posto je pocela da brlja ( to je sve suvise staro ). A on mi kaze: Sta bi im falilo, sve je ispravno, On je koristio kartice za Spektrum Analajzer, a meni treba za MIDI AUDIO INTERFEJS. Sa karticama ima samo jednu karticu sto ide u Pci slot za 1212m ali je tu kopcao i 1616m ( samo Externi deo ima a karticu sto ide u Pci slot za 1616m nema ). Uz to ima jos 0404USB. Dogovorili smo se i on mi je to poslao. ________ Prvo sam namontirao karticu u Pci slot, a zatim sam spojio Spoljasnji deo 1616m i ukljucio dinamicki mikrofon sa utikacem XLR u A ulaz na 1616m kartici. Odmah sam pod rukom osetio da tu ima suvise puno mesta za kontakt ( Klima na sve strane ), ( Razklimatan A ulaz na kartici). Poceo sam da pojacavam i prvo se nije culo nista, a onda odjednom se prodere jak Neartikulisani zvuk kao da je utikac dodirnuo neki kontakt koji nije smeo. Zetim sam preso na ulaz B i tu je bilo sve u redu. _____ Zatim sam preso na 0404USB. Sad sam na ovoj kartici ukljucio mikrofon u A ulaz i sve je radilo normalno. Kad sam stavio u B ulaz i poceo da pojacavam sad mi se javilo kontra od prve kartice: Jak Neartikulisani zvuk. ________Probao sam sa prodavcem da se dogovorimo da zajednicki to popravimo, ali, on se vise ne javlja. Ili dao sam mu predlog da mu to zapekujem i posaljem, a on da mi vrati pare. Opet se nije javio.
Ovo je očigledno dobro uigrana kombinacija da se uceni prodavac i tako ostvari naknadni popust na već dogovorenu cenu što ovog puta nije prošlo pa je gospodin očigledno nezadovoljan ishodom odlučio da mi da negativnu ocenu. Nije tačno da mu nisam odgovarao na poruke preko KP, odgovorio sam mu svaki put i sve jasno obrazložio. Naravno, mogao je i da me zove telefonom, kao što me zvao više puta pre nego što je kupio kartice, ali nije. Nije tačno da je na karticama bilo nešto "razbijeno" kako mi je pisao u porukama ili "rasklimatano" kako je sad napisao. Dok su kartice bile u mom posedu toga nije bilo, a za sve nastalo od kad je kartica u njegovom posedu ne mogu da budem odgovoran. Nije istina da je tražio "da zajednicki to popravimo" tražio je da mu ili uplatim 4000 Din Post Netom ili da mu vratim pare a on meni kartice. Nisam pristao da mu vratim 4000 Din. od 11500 koliko je dao za kartice jer su bile ispravne kad sam ih poslao pa samim tim nemam nikakvog razloga da pristajem na ucene. Nisam pristao ni da mi vrati kartice posle nedelju dana od kupovine jer je dobro poznata praksa da pojedini kupci već imaju isti samo neispravan uredjaj pa da ili skinu i zamene ono što je neispravno sa kupljenog ili da ceo neispravan uredjaj pokušaju da vrate prodavcu i traže povrat novca. Ne kažem da je to u ovom slučaju bio plan, ali ne mogu ni da isključim takvu mogućnost naročito zbog toga što je sam naveo da ima neispravnu karticu iz te serije od istog proizvodjača. Neću mu dati nikakvu ocenu za ovo bez obzira što je zaslužio negativnu kao vrata, neka mu služi na čast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.