Nesa

Ćuprija

Član od: 17.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Ptice | Kavezi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako sam razočarana, kavez sam čekala dugo, da bih dobila nešto sklepano za 10 minuta. Komunikacija isto očajna, potrošeno vreme i novac.
posle ocenjivanja sa Vase strane ja zaista ne mogu da izadjem u susret nikako jer se ni ocenjivanje ne moze prepraviti tako da je nasa saradnja zavrsena onog trenutka kada ste me ocenili.

Kućni ljubimci | Oprema > Ptice | Kavezi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac se ne javlja, kavez nije potpun na zadnjem delu nema zicu celom visinom (prsti sa ljudske sake prosecne velicine mogu da prodju do dlana pritom se zakace i prokrvere na isecenu zicu, fotografisano sve) na donjim delovima po coskovima takodje nema zice ista mogucnost povredjivanja. Lajsne previse tanke tako da kavez 130/70/50 nije stabilan, zica nije lepo zakacena za letvu - kao da je kaceno sa heftalicom za papir - veoma siromasno mozda na svakih 20-30 cm jedna mina , umesto da vrata imaju bravicu stavljeno je nesto poput eksera "sistem zatvaranja poljskog toaleta", vrata kada se otvore ona "padnu" a prilikom zatvatanja moraju malo da se podignu, sistem zatvaranja vec ostavlja urezavajiuci trag na letvi, fioka je takodje katastrofa trazeni lim nije lepo obradjen i prikacen dok trazene nogare na kavezu da bi fiokla moga da se izvadi i bude funcionalna uopste ne postoje. Spratovi kaveza su napravljeni od lestonita (koji nabubri u kontaktu sa vodom) glatka strana stavljena na goret tako da a ljubimac proklizava sa mogucnoscu povredjivanja. Ovakav kavez kosta 6 xilj dinara + dostava nepunih xiljadu dinara. Vec 10 dana prodavac ne odgovara na viber i kup. prod poruke. Savet - ne narucujte kavez ukoliko vam je stalo do ljubimca, komunikacija - losa - nisam mogao da odg imam obaveze - ko jos danas nema obaveze ali svi nadjemo vremena da koristimo telefon. Neporfesionalno, nestrucno i povrh svega bezobrazno !
zaista ne zelim nikoga da ponizim, svako ima pravo na svoje misljenje, takodje kao sto sam vec mnogo puta ponovio da svaki kupac ima pravo da dobije sliku svog kaveza pre slanja i na taj nacin moguce je uraditi korekcije bez dodatnih troskova za bilo koju stranu. prakticno je nemoguce da kavez nema zicu tj. da na kavezu postoji rupa ili nesto slicno. Ako je problem u tome da li se Vama kavez dopao ili nije ja u tom slucaju ne mogu da Vam uvazim reklamaciju jer ste Vi sami narucili takav kavez po dimenzijama koje Vama odgovaraju. reklamaciju mogu da uvazim samo u slucaju da nesto nije uradjeno kako je dogovoreno i u slucaju da se kavez osteti u toku transporta. sto se tice komunikacije u glasima pise kada i kako mozete da me dobijete, a sto se tice materijala oni se vide na svakoj slici a ito mozete birati tokom narucivanja kaveza. posle ocenjivanja smatram da je nasa saradnja zavrsena jer se ocena ne moze prepraviti tako da je svaki dogovor posle ocenjivanja neosnovan

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako trazio sam policu bele boje dobio braon, na oglasu je polica bila dimenzije 40x50 , trazio sam 20x30, dobio 20x15, sta reci. Rekao je da je paket poslat Aksom u cetvrtak 12.12.2019. ,stigao je danas 17.12.2019 postexpresom. Od mene Negativan ocena zbog nepostovanja dogovora i slanja predmeta koje NE odgovara opisu i dogovoru!
svaki predmet koji ne stigne u stanju kao sa slike ili po dogovoru mozete da reklamirate i ako je reklamacija ispravna bice zamenjen, a ne ovako bez bilo kakve komunikacije davati ocene, a sto se tice kurira ja sam izasao kupcu u susret, ko zna kada bi stigao paket, zbog neozbiljnosti jedne kurirske sluzbe pa sam poslao drugom.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Kućice, kavezi i kreveti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kavez stigao al nije tacno s slike kao sto je na oglasu, mozda bi trebalo malo bolja komunikacija s ljudima. .. Kavez jeste lepo napravljen i u super stanju al nije komplet kao s slike sto sam video u njegovom oglasu. ..

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Kućice, kavezi i kreveti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena iz razloga sto mi se ne javlja covek ceo dan je prosao a poslao sam slike ujutru cim je paket stigao i u kakvom stanju. Fioka od kaveza raspadnuta. .. druga stvar kucica za papagaja napraljena stajalica ispred kuce kao za velikog aleksandra a sa unutrasnje strane ni nema tako da tigrica kad bi usla vise ne bi ni izasla. Sve u svemu sat ipo sam proveo popravljajuci tvoj kavez majstore i pritom 10 dana cekao na kavez od 60cm duzine i 30 sirine
Zao mi je sto je kupac reagovao na ovaj nacin, tako nije nista dobro ni sebi ni meni. kao sto vec znaju neki raniji kupci u situacijama gde dodje do ostecenja kaveza ja kavez saljem potpuno nov ili ovako kada je neki deo ostecen koji se veoma lako moze zameniti posaljem taj deo bez dodatnog placanja. Sto se tice cekanja zaista nisam imao mogucnosti da se javim zbog privatnih obaveza. Takodje sve kada sam zavrsio poslao sam i slike i kupac je potvrdio da je sve u redu pre slanja.

Kućni ljubimci | Oprema > Ptice | Kavezi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za ovog clana moja preporuka je da ne saradjujete. Kupila sam kavez koji je namenjen glodarima. Napisala sam da mi treba za malog aleksandra i rekao je da je zica deblja i da moze i za malog aleksandra. Prvo je trebao da zavrsi kavez do kraja nedelje a dobila sam ga nakon 3 nedelje i to kada sam ga ja kontaktirala. Kada je kavez stigao razocarala sam se. Sto se tice letvica jesu neke meke ali moze da prodje zato sto su sa spoljasnje strane pa ptica nece moci da ih pojede. Zica ne da nije za papagaja, nije ni za glodare. Tanka je, na dosta mesta je odvarena i postoji rupa kroz koju zivotinja moze da se provuce kad provali da se to pomera. Na nekoliko mesta je duzina zice priheftana aparatom kojim se tapacira namestaj a tamo gde nije zice strce i mogu povrediti zivotinju. Posto je kavez visok, ocekivala sam bar letvice na pola visine da malo ucvrste sve to ali toga nema pa zica landara. Fioka za ciscenje je napravljena tako da je drzi lesonit odozdo koji se krivi i kada treba da se vrati, stafovi kace za taj krivi lesonit pa moram da trazim dobar ugao ili da malo izdignem kavez. Poslala sam poruku i trazila da mi vrati pare a ja njemu kavez na sta mi nije odgovorio dva dana. Poslala sam jos jednu poruku ali i nju je samo video i to je sve. Ovo pisem da ostali ljudi ne bi bacali pare kao ja. Ako mislite da pricam neistinu imam slike koje mogu da potvrde moju pricu. Moje iskustvo je isto kao i iskustvo clana Darka koji je dao negativnu ocenu.
Kao prvo gospodja je dala dimenzije koje njoj odgovaraju. Tako da sam napravio kavez po njenoj zelji i dimenzijama. |To sto njoj nisu odgovaralae dimenzije kada joj je kavez stigao i sto se predomislila i pozelela veci ja tu ne mogu nista. Drugo cekala je toliko jer sam joj odmah rekao da imam puno pre nje drugim ljudima da radim. Njeno cekanje govori o tome da je pristala da ceka. Ja uvek izadjem u susret ali gde se neko predomislja kada mu stigne kavez stvarno nije moja greska. Bas zato sto je cekala trebala je lepo da razmisli da li zeli kavez ili ne. A ne kada je stgiao da se predomisli. Jednom sam vec rekao i sada kazem stvarno ne volim da se prepucavam ovako, i opet kazem ukusi su razliciti i ne volim o tome da raspravljam

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Kućice, kavezi i kreveti

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Losa završna obrada, nije bele boje kao sto smo se dogovorili da bude, verujem da je posao odradio na brzinu i da moze mnogo bolje!
Kada neko kaze sve jedno je koje boje je onda to nije bela boja vec mi je dato da uradim koju god hocu boju. Kavez nije odradjen na brzinu kao sto je gospodja napisala. Ja ne volim ovakva prepoucavanja preko poruke moje pozitivne ocene i odusevljeni kupci govore o svemu Tako da je moja poruka sasvim suvisna. POzdrav za sve ljubitelje zivotinja

Kućni ljubimci | Oprema > Ptice | Kavezi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno sam razočaran kupac i savetujem svima da ne kupuju od ovog prodavca ako Vam je stalo do bezbednosti osetljivih, manjih kućnih ljubimaca poput degua, veverica, činčila itd. .. Moram da budem iskren. .. Apsolutno mi nije namera da vređam tuđi rad, ali sam poprilično iznerviran jer sam mislio da ozbiljnije, profesionalnije radite s obzirom na CENU usluge i da je specifično sve namenjeno kućnim ljubimcima. Fioka nije limena kao što sam tražio da bude i PLATIO da bude. .. Kavez je prepun oštrih ivica od žice, kukica od malih vrata viri sa unutrašnje strane kaveza isto vrlo nezgodno oštra i sve to može ozbiljno da ozledi životinje. Sada imamo dodatni problem kako da osiguramo sve te oštrine odnosno cela mreža će morati da se menja jer KAVEZI NISU NAMENJENI MANJIM kućnim ljubicima zbog dimenzija - Mreža je krupna: 2,5x2,5cm umesto da bude ispod 2x2cm. .. . Način izrade govori da je ovako nešto mogao da sklepa svako. .. Gospodin je ovakvu poruku dobio od mene prvo privatno putem KP, a nakon par dana usledila je ova negativna ocena.
Samo mogu da kazem moje pozitivne ocene i komentari govore vise nego poruka ovog kupca Sasa (član od 03.11.2011) kavez za vaseg ljubimca Opis iz oglasa tačan: Da Komunikacija protekla dobro: Da Ispoštovan dogovor: Da kavez je extra. .izrada super. .. kupljen za cileansku vevericu. .. Jovana (član od 14.08.2014) kavez za vaseg ljubimca Opis iz oglasa tačan: Da Komunikacija protekla dobro: Da Ispoštovan dogovor: Da Kavez je skroz super! Preporucujem svima da za realno ne velike pare obraduju svoje papagaje i/ili druge ljubimce velikim i prostranim kavezom! Ivan (član od 08.11.2012) kavez za vaseg ljubimca Opis iz oglasa tačan: Da Komunikacija protekla dobro: Da Ispoštovan dogovor: Da posten brz i kvalitetan, neuporedivo bolji od onih Vardarac koji su neozbiljni i neodgovorni. preporuka! !! Smatram da smo svi ljudi i da svi imamo drugacije ukuse tako da ne zelim da iskazem svoje misljenje na osnovu ove ocene. Moji kupci samo sa ocenama dali su odgovor ovom kupcu Gde mnoge veverice cincile papagaji i ostale zivotinjice uzivaju u mom kavezu. Pozdrav za sve
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.