Nesha Djordjevic

Negotin

Član od: 20.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji je stigao nije mogao da se upali, crkla baterija, ne moze da se update-uje software na visi. U oglasu je navedeno da na telefonu ne radi samo WiFi, a ne da ne moze da se upali. Cuvajte se ovakvih prodavaca na Kp!
Lik zahtevao povraćaj 15 evra zbog navodne menjane baterije.Inače ja sam dužan da mu dam ispravnu bateriju al ne i napunjenu, za to se inače koristi punjač.Kako je Iphon otvaran i pročačkan unutra kod mene gubi pravo na bilo kakvu reklamaciju i bilo kakav povraćaj.Da ga nije čačkao i bilo šta vadio iz njega sve bi moglo.Inače lik me ocenio istog dana kad je dobio telefon i pre nego što ga otvorio tj.kad sam ja odbio da mu dam 15 evra(zbog navodne baterije) več mu ponudio povraćaj paketa ako nije zadovoljan o njegovom trošku a ja njemu 60e . Očigledno mu telefon odgovarao ali ne i cena od 60 evra već mu je 45 bilo taman.Nakon što me ocenio na neku foru me blokirao da ne dobije negativnu kao kupac.Suvišno je više bilo šta reći za ovu ocenu samo mi krivo što sam ovakvom čoveku pustio cenu sa 70e na 60e :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.