Nesha

Kraljevo

Član od: 09.05.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Vrata i prozori | PVC i ALU

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Namerno ili slučajno ne želim ni da razmišljam šta je od ta dva! ?! ? Došao sam iz Beograda da bi kupio alu vrata za 200€. Korisnika sam više puta pitao u porukama da li su vrta oštećena, kompletna. .. na šta mi je odgovorio da su kao nova i da su kompletna! Na žalost vrata nisu imala 6 alu lajsni u kompletu sa dihtung gumama! !! Tako da nisu mogla da drže kompletno staklo a samim tim su i beskoristna! Prag od vrata je bila neka zavarena potpuno trula šipka! Vešto nije slikano! Nije mi ponudjena nikakva nadoknada za trošak puta kombijem iz BG za Kraljevo i nazad! Jedini komentar ovog čoveka je bio jbg nisam video! Zalostno da se neko tako ophodi prema ljudima! 5 sati vožnje, gorivo, putarine ni zasta. .. ! Neka vam je na čast!

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je prodao mixetu Solton pa104 u 80% neispravnom stanju , nevedeno je u oglasu da ne radi samo kanal br.2, medjutim nerade 2. i 3. kanal, reverb takodje ne radi, zuji vrlo bucno na kanalima koji rade (1. i 4. ), reklamaciju ne prihvata, drzak u komunikaciji. Protiv istog ce se pozabaviti javni tuzilac i organi gonjenja, jer sam platio 9.000 dinara za neispravnu stvar ciji servis kosta vise nego sto mixeta vredi. Ne mogu dati preporuku za saradnju sa ovim clanom. Zao mi je, ali tako je. .. Razmislite dobro pre bilo kakve saradnje sa ovim clanom.
Decko koji je totalni laik i koji nezna sta kupuje .Reverb potpuno ispravan zicani nemoze da ima ponavljanja ali decko to ne razume . Dobio je power miksetu za 70 evra ali je ljut sto nema efekte, kao sto je i opisano ima samo reverb .Prihvatio sam da posalje pojacalo pouzecem nazad ali ni to ne prihvata nego trazi polovinu para a da zadrzi pojacalo . Ovakvi kupci i ne trebaju nikome
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.