Nesha

Bor

Član od: 13.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je slikao objektiv sa filterom, koji je odlučio da skine pri slanju bez govora o bilo čemu slicnom. Ja sam u opisu oglasa video filter na objektivu a dobio sam ga bez njega. Takođe objektiv ima velik broj ogrebotina na prednjem elementu o čemu prodavac apsolutno slova pomenuo nije, a ni slike istog. Vrlo nekorektno, najblaže rečeno.
Da razjasnimo. Od nekoliko fotografija objektiva koje su date uz tekst oglasa, samo na jednoj je bio fotografisan sa filterom i dao sam objasnjenje za isti. Na svim ostalim fotografijama nije bio pomenuti filter. U tekstu oglasa filter se nije nigde pominjao. Da li to znaci ako sam oglasio prodaju objektiva, a okacio fotografiju objektiva na telu nikona, da to ide u kompletu - pa naravno da ne. U svojim predjasnjim oglasima sam prodavao na pr. Nikon D3X. Bio je fotografisan sa objektivom 80-400 AF . U tekstu oglasa sam napisao da prodajem telo nikona D3X. Niko, ali niko nije komentarisao drugacije. U samoj komunikaciji nije bilo nikakvih nedoumica niti pitanja, sem sto je kupac uporno pokusavao da umanji cenu.Naravno o tome je isla prepiska. Sa 95e, umanjio sam cenu na 80e. Onda je kupac insistirao jos umanjenje cene, odnosno da ja platim i troskove slanja. I to sam prihvatio, pa je objektiv dobio za 75e ! Odnosno za vise od 20 procenata. Za sve ostalo navedeno, ja mislim da sam ispravno postupio. Naravno, objektiv je star vise od 25 godina i ne moze biti kao nov. Shodno tome je i cena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.