Neven

Kikinda

Član od: 31.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Dečja > Devojčice | Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neposten prodavac koji se ne pridrzava dogovora, izbegavati svaku saradnju! Dogoverena je cena za 3 para obuce zajedno sa uracunatom postarinom, najpre je jedan par prodao i prekrsio dogovor o rezervaciji, a posle je za dogovorenu cenu za druga 2 para (nazalost roba je placena unapred na racun pa nisam mogla da je vratim, naplatio postarinu. Obecavao je da ce mi vratiti novac koji sam stetovala za postarinu, ali se to nije nikada desilo. Inace obuca je bila veoma skupo placena i nije ni blizu ocuvana kako je navedeno u oglasu! OGROMNA NEGATIVNA ! !!
Evo kako situacija izgleda iz mog ugla: Doticna gospodja me kontaktira porukom da kupi sva tri para obuce za nizu cenu gde joj supruga i ja izadjemo u susret i damo popust preko 1000 din, zatim doticna pita da je sacekam do 15-og kada prima platu, ja naravno pristanem i obrisem oglase. Posle 4-5 dana doticna se jos uvek ne javlja(pritom me ljudi koji su ranije videli oglas kontaktiraju za prodaju obuce koju sam rezervisao a oglas skinuo) doticna salje 16-og poruku u 00:25 da joj plata kasni ali sam ja 16-og vec obecao drugoj zeni jedan par patikica posto se gospodja nije javila do 15-og kako smo se dogovorili, te sam par patikica prodao. Doticnoj sam se javio kada sam procitao poruku na KP i objasnio da sada imam 2 para patikica te se ista slozila da joj posaljem preostala 2 para (naravno opet sa popustom)i uplatila mi novac odmah na racun. Sve sam lepo upakovao, kutija, najlon kesica da ne prokisne nesto. Poslato post expresom, postarina 150 rsd. Zatim se zena javila da je sve ok, samo sto je platila postarinu 240 din! posle kraceg ubedjivanja sam pristao da platim iznos postarine od 240 din nazad ali kada sam otisao do banke trebao sam na taj iznos platiti jos 80 din provizije! I onda sam sve obustavio..... i evo mi negativne! A sto se patikica tice (posto je doticna navela da nisu ni blizu ocuvane) bile su detaljno fotografisane(profesionalno) sa svih strana i dok smo pregovarali nemilom dogadjaju ni jednog trenutka nije spomenula da su patikice u losem stanju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.