NEX

Novi Kneževac

Član od: 05.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se za prodaju tel, slanje. Bio namenjen kao poklon. Potpuno se ikljucio - ne odgovara naporuke na Kp ni na telefon. Ispala. Nefer.
Sa dotičnom osobom nikakve dogovore nisam imao, niti sam imao bilo kakve pozive, telefon je prodat pre nego što me je kontaktirao i logično je da ne mogu poslati nešto što sam već prodao, smatram da nisam dužan da odgovaram na poruke nekome sa kim nemam nikakav kupoprodajni dogovor. Ovakve nerazumne osobe poput ove kome je negativna ocena “lek za dušu” treba zaobilaziti u širokom lukom! Umesto da je pronašao predmet koji želi da kupi na drugom mestu izmišlja razne razloge koje nemaju smisla, smatram da je proizvod koji prodajem lično moj i mogu da ga prodam kome želim i ko me je prvi kontaktirao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.