Nick

Beograd

Član od: 06.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi PAZITE SE OVOG DEČKA, ČOVEKA, TJ. NEČOVEKA, ŠTA GOD I KO GOD BIO. Kupio sam patike kod njega, patike su mi bile male, kroz kontakt i u dovooru sa njim smo dogovorili vraćanje, o mom trošku, naravno. Poslao sam paket po dogovoru da bi mi u 00:30 h stigla poruka kao da ne može da vrati, dakle posle dogovora i slanja patika i plaćanja poštarine po drugi put. Paket nije hteo da preuzme i misli da će se obogatiti na način. .. .dakle IZBEGAVAJTE OVOG LAŽNJAKA MAKSIMALNO. Znači čovek laže što zine.
Covek mi se javlja u cetvrtak kad su mu i stigle patike i kaze, ej druze meni su patike male vracam ti ih nazad, ja mu kazem da ne mogu da ih preuzmem da ih ne salje, plus, pumin kalup je veci 43(28cm) u odnosu na najk na primer, ne znam kako mogu da mu budu male ako nosi 43, ko zna sta je on poslao... Jos mi kaze, druze na tebi je da li ces da ih preuzmes ili ne, ja mu kazem ne salji ih dzabe ne mogu da ih preuzmem, on kaze gotovo poslato. U startu sam mu spustio cenu, patike su original, u stanju kakve su bile i na slikama, poslao sam ih u najkracem mogucem roku i skroz ga ispostovao. Stvarno mi nije jasno kako KP ovako lagano dopusta davanje negativnih ocena bez neke provere, mislim da to nije korektno uopste, imam 200 pozitivnih i dobijam negativne ocene od clanova koji ne znaju koji broj nose, koju velicinu, ne postuju dogovor, vracaju pakete kako im dune...

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije pomenuo djon patike koji je pukao, svaljuje krivicu kurirskoj sluzbi “pravi se lud” PAZITE SE!
Čovek se javlha 10 puta na viber da mu slikam patike iz svakog uvla, ja sam iz svakog ugla slikao patike on je rekao da hoće da uzme... Patike su polovne i znao je da ne mogu biti glanc nove a ne znam stvarno čemu ova ocena . Dokaz su moje ostale pozitivne ocene da nisam nikakavvprevarant 190+ saranja imam i da jenovo bas loše što je ovaj čovek uradio.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket, morao sam da platim duplu postarinu.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slagao je za duks da je broj S i da moze kao M, poslao mi je duks koji je za decu od 10 godina. Ne preporucujem saradnju sa laznim korisnikom
Druze, sve ti je lepo receno, da je duks DECIJE L, ali da odgovara muskom S, sve ti je slikano, zato nemoj da se pravis pametan.. I cekaj, zasto ti taj isti duks prodajes kao S-M a sam kazes da ne odgovara? Znaci ti prvi lazes i ja mislim da je sve jasno.. Inace pogledajte njegove ocene i shvaticete kakav je to kupac/prodavac. Ja ovde imam preko 40 prodaja i svi zadovoljni i nadje se neka osoba poput tebe da mi da negativnu ocenu, mislim da stvarno nije okej.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.