Nihad

Novi Pazar

Član od: 04.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Profesionalna foto-oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj prodavac prodao mi je baterije za phantom 4, a oglas je glasio da su u pitanju baterije za phantom 4 pro na koji sam se i javio zeleci da kupim baterije za phantom 4 pro. Odbio je povrat robe, odnosno novca, pozivajuci se na neki drugi oglas, na koji se ja nisam javio niti ga video. Nakon toga je obrisao oglas na koji sam se javio i prekinuo je komunikaciju. Odbio je da prihvati odgovornost za nastalu neprijatnost i pored moje dobre volje da prevazidjemo ovu namernu obmanu bez negativnih ocena.
Od 43 osobe, jednoj nesto ne valja, lepo sam.postavio fotografije baterije od obicne cetvorke, a na slikama se vidi da je membrana siva, dok je na pro verziji bela, to moze svako da proveri, a sto se tice naslova oglasa nista nije neispravno, baterije koje sam.prodao se mogu koristiti na svakoj varijanti Phantom-a 4
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.