Nik

Beograd

Član od: 20.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek me iscimao za robu koju prodajem, kao kupiće i nakon toga se ne javlja, ovakvi likovi su za izbegavati. ..
Kako možeš da mi daš negativnu ocenu kada nismo trgovali??? Nismo potpisivali predugovor, aneks ugovora da se možeš tako ponašati!!! Imao si par neispravnih tel (dakle krševa na oglasu). Ok. Mene je zainteresovao jedan model, postavljao sam pitanja, INTERESOVAO se za robu. Ti kao da drogu prodaješ: a kad ću doći, pa da se vidimo sada, pa jel hoćeš..aman bre čoveče polako!? Rekao sam kupiću MOŽDA i javiti se ako se odličim. I nisam se javio, sad vidim i kakav si tip. A i ti administratore, koja su ovo pravila???? Pročitao si šta je i o čemu se radi i usvajaš. Minus za administratora!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko nije notmalan, morao je kolega da mi preuzme tel, zato sto ja nisam tu. Lepo sam ga pitao u kakvom je stanju, tel je blago receno RAZVALJEN! ! Zadnja ledja, otvorena skroz, i stavljena plasticna kineska, a ne staklena. A evo i ovako javno, vratices pare ili eto mene dole brzo! !
Dotični kupac je klasični preprodavac. Stoga naravno ni za savršenu cenu za koju je dobio ISPRAVAN i ODLIČNO očuvan telefon, nije zadovoljan. Za dostavu, transport i laganje odgovara se Bogu (niša od navedenog nema veze sa mnom). Ali što vređa, preti, uznemirava mog kuma na drugi broj iz mog oglasa, auuuuuuu to je zabranjeno. Ovo je za diskvalifikaciju sa sajta!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.