Niko Musik

Smederevska Palanka

Član od: 06.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

da nebismo kutije vukli po brzoj posti i po raznim kurirskim sluzbama doticni gospodin me je ubedio da se vidimo na pola puta sto smo i uradili /kod batocine naravno nisam imao alat kod sebe u bose kutijama su bili slicni zvucnici/visaton sve vreme mi je pricao navodno tako dobijo iz svajcerske i da su originalni kuci sam video da nisu i da sam za njih i neke malecne vintage dao eskluzivne kutije tannoy u mint stanju /ponudio sam da mi vrati moje kutije a ja njemu negove odbijo je /sa takvim tipom koji je veoma vest i sugestivan vodite racuna jer po meni , takvih se treba cuvati /zakon nije dobro regulisan i on to dobro zna da prakticno moze da mu ne mozes nista jer on nema dusu , od mojih kutija koje vrede 70000dinara tannoy ///CUVAJTE SE OVOG COVEKA
Po završetku trampe dotični kaže promenili smo se i to je to nema kukanja ni sa moje ni sa tvoje strane , onda mi sutradan daje negativnu ocenu uz niz uvreda , samo toliko , sa čovekom koji ne drži svoju reč svako dalje ulaženje u polemiku je bezvredno .

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

gospodin mi je prodao zvucnike kao potpuno ispravne (posebno sam pitao da li rade basevi i visoki u porukama preko K. P. i pisao je da rade-potpuno su ispravni) ali jedan visokotonac ne radi, trazio sam da vratim nazad, sto je i prihvatio ako platim ja postarinu sto sam ja prihvatio ali posle nije hteo da posaljem nazad. moja preporuka da ne saradjujete sa ovim clanom kupujem prodajem! kao dokaz danas cu postaviti te visokotonce na prodaju na mojim oglasima kao neispravne jer jedan visokotonac je nispravan.
Potpuna laž , zvučnike odb30evra je dobio za 20evra , potpuno ispravne
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.