niko

Šabac

Član od: 27.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najavio sam se nedelju dana ranije da bih došao iz Beograda u Šabac da kupim lap top. Kaže može, dođi. Najavljujem se opet dan ranije da dolazim. Kad sam došao u Šabac, zvao sam prodavca i rekao mi je da će se javiti čim dođe kući. Kad sam ga zvao opet nakon 4 sata, rekao mi je da je na plaži i da mi je rekao da će me zvati. Nakon još 4 sata sam mu rekao da moram nazad uskoro i ništa mi nije odgovorio. Ni malo mi nije jasno ponašanje prodavca. Zaista nije lepo zavlačiti bilo koga ceo dan za nešto šta može da se uradi za 20 minuta. Ne volim da dajem negativne, ali možda ovo pomogne da drugi kupci ne prođu isto i da se prodavac uozbilji malo.
Covek dosao svojevoljno. Nisam mu potvrdio da mogu da se vidim sa njim. Sve ostalo su gluposti

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram dati negativnu ali prodavac me blokirao kada smo krenuli da se dogovaramo da resimo problem jer racunar koji mi je poslao ima SSD- koji je pri crkavanju. Trazio sam samo da resimo situaciju a on me u toku dopisivanja blokirao i napisao neke neistine u zadju poruku. Racunar u odnosu na konkurenciju sam platio malo vise od realne cene jer je pisalo da ima Samsungov SSD a da sam znao da taj SSD crkava ja ga kao i ostali sigurno nebi kupili. Nasao sam najjeftiniji SSD u srbiji i najgoru marku samo kako bi prodavac bio sto manje u gubitku i rekao da cu ja platiti pola troskova tog novog SSD-a i da cu ja platiti postarinu kao i moje izgubljeno vreme, kao i servis koji mi je uzeo novce za proveru SSD-a jer proidavac tvrdi da ti Erori na SSD-u nisu bitni-lepo su mi rekli u servisu da SSD ima u sebi celije u kojima moze biti upisan odredjeni broj upisa i kad one crkavaju onda nastaju Eror greske koje se povecavaju kako ja krenem instalirati igrice. Trazio sam samo 1600 din naknade kako bi smanjio barem malo moje troskove koji su puno veci jer trebam kupovati drugi SSD a on me blokirao i sad moze u oceni pisati sta hoce ali u porukama se detaljno vidi sta smo pisali. Znaci njegov trosak je samo 1600 din a moj preko 2000 din jer mi je poslao racunar sa skoro crknutim SSD-om. Meni ovo nije bilo potrebno a ni njemu. Druze ako odlucis da mi nadoknadis makar 30% mog troska zbog tvoje greske da ne racunam moje izgubljeno vreme- ja cu zamoliti Administraciju da ti uklone negativnu ocenu samo ne znam kako ces to uraditi kada si blokirao komunikaciju iako te nijednom recju nisam ni najmanje uvredio, zar da se sramotis za samo 1600 din dok je moj trosak puno veci od tvog zbog tvoje greske? Zasto me blokira kada smo bili u fazi pregovaranja? Dali se tako postupa sa kupcima koji samo traze neki dogovor? ?
Covek lupa gluposti. Poslat mu kompletno ispravan racunar,sa testiranim ssd-om. Kao i svi ssd u sentinelu pokaze erorre. Ssd radi besprekorno. Bez ikakvih problema. Trazio je da mu platim postarinu jer mu sestra nema para,pa mi trazio da uplatim pare za drugi ssd,i plus da mu ostavim svoj. Krajnje bezobrazno. Nudjeno mu da mi vrati kuciste,nije hteo. Nudjen mu nov ssd,nije hteo,jer je hteo po svaku cenu da zadrzi moj samsungov ssd koji navodno nije dobar,i plus da mu kupim novi, sve u svemu da ja puknem 70e. Bezobrazno i drsko.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.