Nikola-060-060-89-89

Valjevo

Član od: 09.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam poruku u vezi telefona, dogovorili se i plan je bio da se nadjemo u subotu. Posto je to za par dana pitao me je da li sam siguran da uzimam telefon, rekao sam 101% iako je rekao da ne radi rezervacije ali ovaj put je pristao. Da naglasim telefon je bio 620e pitao sam da li moze da se spusti na 600e i bez razmisljanja sam dobio odgovor "moze". Sutradan sam hteo da ga pitam za vreme nalazenja, saljem poruku i pise da je komunikacija blokirana. Ako se vec bavi ovim poslom onda se javi porukom i kaze e izvini neko je ponudio vise, neko moze odmah sada da uzme a ne da ide i blokira ljude sto nije prvi put vrv. Korektnost i dogovor 0 tako da razmislite kada kontaktirate ovog clana.
Poštovanje Izvinjavam se na ovoj "gore" poruci...sve je kako je napisano... moje ocene, zadovoljni kupci i prodavci koji su saradjivali samnom 12 godina govore sve o meni. Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.