NIKOLA 064/43-47-485

Kovilj

Član od: 12.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Primame i mamci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam dva spreja za soma poslao mi je dva spreja za stuku , nije poslao ono sto trazim nego sta on hoce , i povrh svega oba spreja su iscurela u transportu.
Sam naslov ti kaze sprej za soma u vise aroma , ovako je glasila porudzbina ; "Molim Vas da mi posaljete dva komada spreja za soma pouzecem na adresu ta i ta itd .... Pozdrav." Moje pitanje glasi gde si ti naveo koje arome zelis ? Druga stvar nazvao si me, poceo da urlas na mene, da nisi ti izlupao te arome jer koliko se secam ja sam ih dobro upakovao . A ja sam na sve to rekao da cu ti vratiti novac i da me nazoves kad se smiris malo, radi se o 540 din sto je u danasnje vreme pola kg paradajisa :)

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle cekanja od dva meseca. Dobio sam poruku da roba nije stigla. Tako da poslovnost ravna 0
Kada bi svi moji kupci ostavili pozitivnu ocenu za saradnju ovde bi se nalazile ne stotine već hiljade pozitivnih ocena. Svako je od nas je od krvi i mesa i može da pogreši, ja se trudim da to bude na minimumu. Da ce neko od kupaca biti nezadovoljan, uvek će biti. Najveći giganti, fabrike, proizvođači nemaju danas zbog situacije sa Covid-om robu na zalihama, otezan transport utiču da danas ne mozemo da garantujemo isporuke ali pojedinci kao da toga nisu svesni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.