Nikola 069/3200-690

Velika Plana

Član od: 13.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi koji citaju ovo neka ne prave nikakve dogovore sa ovim. Decko mi je uvalio telefon sa kineskim ekranom naprslim jos sam pristao da mi ne doplacuje nego samo da mi da za zastitno staklo novac 5e i dobio je Note 5 Nov gold a dao mi je ovaj telefon koji cim sam dosao kuci otvorio i video da je ekran na telefonu kineski, restartuje se svaki put kada upalim neku jacu aplikaciju, ne radi tac pa moras da ugasis pa da upalis ekran, pritom me je nahvatao na foru kako u beogradu dolazi samo zbog skole i nestao je, zamenili smo se u 22h uvece zurio sam u teretanu jer sam kasnio na trening, ujutru me je zvao u pola 8 kada sam ja spavao i opravdao se time da me je zvao da se vidimo i da vratimo telefone i da ja nisam pokazao interesovanje. Od tada ne postoji, ne zove, pisao sam mu poruke ali je on sve opravdao time da me je zvao i kao odogovor na to sto mi je uvalio kineski ekran rekao mi je da nije primetio da prekida touch, da ne radi multitouch bukvalno je nemoguce pokrenuti igricu na telefonu jer se odmah ukoci i resetuje. Bruka i sramota, da su dozvoljene uvrede imao bih jos mnogo toga da kazem, neka se moli bogu da ga neko koga sledeceg prevari ne pronadje. Zamena ekrana je 100e sada mucim muku a imao sam telefon koji je skuplji i bolji od ovog.
Kada smo se nasli pokazao sam mu mane telefona i rekao je da je to ok i nema problema. Onda je gospodin na brzinu restartovao svoj telefon i pobegao a meni je uvalio sledece: telefon kome ne radi 3G, 4G mreza, mikrofon i jos neke sitnice. Kada se telefon restartovao muku sam namucio da ispreskacem neke updateove jer TELEFON IMA MILION SOFTVERSKIH GRESAKA!!! Dakle sve se ovo odigralo u 10 uvece i gospodin mi posle 2 sata pise da nije zadovoljan i da hoce da vrati telefon koji sam mu dao, na sta sam ja rekao da je uredu i da ga zovem odmah sutra ujutru cim se probudim a ja sam to naravno i uradio (DOKAZI SU NA DNU KOMENTARA). Zovem ga ujutru nekoliko puta, pisem poruke na KP, pisem na viberu, pisem smsove ali jedina povratna informacija koju sam dobio od njega je seen na ovom sajtu. Onda mi pise poruku sutradan uvece i izgovor mu je da je spavao i nije mogao da se probudi (DOKAZI SU NA KRAJU KOMENTARA). Bez obzira na sve opet sam bio voljan da mu vratim telefom cim odem u Beograd ali mi najlaganije gospodin daje negativnu ocenu. Za sve vreme naseg "poslovanja" (pre i posle ovoga) ovaj se nije ni jednom udostojio da me pozove na telefon jer je i sam znao da nemam mikrofon. Cak i kada sam mu rekao da cu vratiti telefon samo je pisao poruke, ni jedan poziv sa njegove strane nisam dobio. A evo i dokaza: https://prnt.sc/o33f01 i http://prnt.sc/o33fei . Ovde se lepo vidi da sam ponudio da vratimo jedan drugome telefone (razmena se desila 5. juna). Dalje: https://prnt.sc/o33hdi i https://prnt.sc/o33hs8 ovde se jasno vidi da sam ga zvao u 10 i 40 sutra dan (6. juna) ali gospodin SPAVA. Napomenuo bih da nisam znao da je ekran kineski jer se ne razumem u elektroniku telefona, i da je kod mene telefon sasvim normalno radio. A sve ovo sto je naveo gore je sigurno posledica otvaranja telefona. Necu ni pominjati sto me je cela ova prica kostala jos 2000 dinara popravke.Ima jos 100 stvari koje bih naveo ali svaki komentar je suvisan za ovakve ljude! Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.