Nikola Barjaktarovic

Surčin

Član od: 10.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kompjuter se gasi tokom igrice, grafička ide na nenormalne temperature i izbacuje linije. Prodavac se prvo pravio fin, a posle lud. Kada je spreman da pokvareno podmeće neispravan kompjuter i nije ga ni malo stid, šta dalje reći? Pazite dobro od koga kupujete. Živce ništa ne može naoknaditi, a kad se zbroji grafika i napajanje, ošteto me je za više od 100e.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

SVESNO je uvaljivao neispravne delove i time me prevario za preko 500e! Kompjuter mu odmah platim, a od starta grafička ne valja ili SSD, napajnje i td. Niti proveri kompjuter, niti se razume, ali ga proda! Posle čekam i po mesec dana da reši. Nekad grafička prođe test i čim uđe u realan rad odmah crkne, jer je stavljao dotrajale ili popravljane grafičke, a lagao da je "samo pasta menjana". Kompjuteri su mu debelo plaćani, drugima je davao mnogo jeftinije. Znači ne radi se tu o novcu nego o njegovoj bahtosti i spremnosti da vara. Kada radi to nekome s kim sarađuje 6 meseci, sve vam je jasno. Može sad na napiše šta hoće, imam sve prepiske kao dokaz, a uporedite nam i profile.

Bela tehnika i kućni aparati > Mikrotalasne pećnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem sadnju sa ovim clanom! !! Mikrotalasna je stigla sa polomljenim staklom. Nece da izadje u susret, jos me je blokirao na kp porukama da ne mogu da mu pisem.
Za oštećenja u transportu, nesnosim nikakvu odgovornost, lepo ste bili upozoreni radi mogućih oštecenja Mikrotalasna je upakovana Fabrički, bez greške Jedini ste vi krivac za oštećenje, posto niste lično došli na preuzimanje....

Bela tehnika i kućni aparati > Bojleri za kupatilo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Bojler poslat posle par dana. Nakon montaze je posle pola sata puklo novo crevo ka slavini i u kuhinji je napravljen haos. Dok sam prisao da zatvorim vodu lepo sam izgoreo ruke na paru. Nakon toga je utvrdjeno da gospodin nije poslao bojler koji je postavio u oglasima niskomontazni, nego visokompntazni. Nakon sto sam ga pozvao, prvo je tvrdio da je poslao ispravan i da je to to. Tek nakon sto sam mu poslao sve slike, je rekao da je mozda pogresio. Umesto da je od odma doneo drugi bojler, moram da jurim po Novom Beogradu i gubim dva sata vozikajuci se po gradu i na kraju ni IZVINI. Nakon sto je ugradjen drugi bojler utvrdjeno je da NOVA slavina curi zbog visokog pritiska i pare koja je sprzila sve dihtunge na slavini. Postovani, veca steta je napravljena i materijalna i moje izgorele ruke, barem je red kada se pogresi reci IZVINI is sve OK. Ako pogresite, fer je priznati i izviniti se. Svi mi gresimo ali treba biti i OK. Sve u svemu negativna iz razloga jer niti Fer odnos niti pokazivanje da je nekom barem malo krivo jer je svojom greskom nekom naneo bol (opekotine) i materijalnu stetu oko 100€
Trebo si da zatvoris vodu, kad si ugradjivao bojler zato sto je pod pritiskom Nebih ispekao ruke Sve ti je lepo polsato kao sa oglasa a negativne ocene dajes posle mesec dana

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je pokušao da mi proda polomljen televizor a u oglasu je pisalo nov nekorišćen. Po televizoru i stiroporima se videlo da je hiljadu puta vađen iz te kutije koja je proputovala pola sveta više puta. Pošto se i on sav čudio kako to onda mi je ponudio opet neki drugi "novi" popravljan izdeformisan televizor. Sve u svemu džabe sam prešao 150 km i izgubio pola dana. OPREZ! Sve što prodaje je neispravno ili nestručno popravljano! I nije iz Surčina nego iz neke Ašanje.
nisam ni ja znao da je televizor polomljen displej. Nebih bio prevaren sigurno .... Da sam hteo mogao sam da te revarim na drugi nacin... Sta ces samo nismo svi u mogucnosti da zivomo u Beogradu ... U svakom slucaju tvoja ocena mi bas nesto neznaci ... Gospodine iz Beograda ... ;)

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Не волим да дајем негативне оцене, али кад неко поштено заслужи, морам. Купац испоштован, пошиљка послата обичном поштом његовом жељом, због мањих трошкова слања и иста се враћа после 10 дана. Платио поштарину тамо-вамо, а добио назад пошиљку оштећену. Наравно, прочитао поруке и не јавља се више. Једна негативна оцена може да буде грешка, али свака следећа је само појачава.

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! !! ZAOBICI PRODAVCA U SIROKOM KRUGU, DA NE PRODJETE KAO JA, PRODAO MI PREDMET KAO "NOVO, NE KORISCENO, POTPUNO ISPRAVNO", A POSLAO SKROZ NEISPRAVNO I IZGREBANO. I KLASIKA VISE NE JAVLJA NIKAKAV, ZNAJUCI STA MI JE POSLAO, NEMA STA DA MI KAZE. ..
Naocare su poslate ispravne i nisu bile POlOMLjENE ! A Vrlo je moguce da si spakovo neke svoje, polomljene i vratio !!! Molim administratore da uklone ovu negativnu ocenu ... Krajnji BEZOBRAZLUK !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.