Nikola.Bgd.

Beograd

Član od: 10.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član uredno poručio paket, pa naknadno odustaje od istog. Vraćen paket nazad plaćena povratnica 463,00din. Bolje izbegavajte ovakve članove. Najbolje mu tražite novac da uplati u napred. Negativna bez dvoumljenja.
Milane ocena koju si dao (negativna) mogu reci u najblazem obliku nekorektna. Evo da te podsetim ,osnovni dogovor medju nama je bio da ja platim dostavu za posiljku,a otkup nakon provere ploce na ispravnost,stim sto si se slozio a ipak si poslao plocu,odnosno kako ti kazes da je to uradio tvoj otac i da je zbog vaseg nesporazuma stavljena i otkupnina,to si sam izjavio,nakon toga posto sam te obavestio da necu preuzeti posiljku obavestio sam te da ce biti u posti pet radnih dana ,i po hladnoci ja sa 70 godina ,i posle infarkta otisao sam u postu da vidim da li moze naknadni dopis gde se slazes da preuzmem posiljku bez otpremnine da platim samo dostavu,i nakon provere ploce platim otkupninu,desile su mi se nekoliko prevara i posle toga je osnovni uslov kupovine prvo provera predmeta kupovine,sto si se ti slozio. Predlazem da se obratis administratoru Kupujem Prodajem sa predlogom da se ocena izmeni.jer u suprotnom cu dostaviti nase prepiske i dogovore na uvid i traziti diskvalifikaciju uz negativnu ocenu sto ne bih zeleo. Napominjem da i dalje postoji mogucnost po prethodno dogovorenim uslovima da mi posaljes plocu,a posle provere ploce (5 radnih dana) uplatim otkupninu,ili je vratim zbog neispravnosti u bilo kom obliku,mlad si razmisli ipak si brzopleto povukao potez. Poz.Nikola.Beograd.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.