Nikola Bolta

Plandište

Član od: 17.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kako te nije sramota svasta bi ti rekao toliki necovek da budes i da ne preuzmes dva puta posiljku a dva puta ti kurir dolazi za dva dana ovakvi treba da se iskljuce sa sajta hitno ovo ti nije prvi put da to radis ovde nije mesto da se zajebavas sa ljudima i izbijas mi pare iz dzepa STRASNOOOO! !!
Ne,ovo mi je prvi put da se to desilo i zasluzujem negativnu ocenu...ali iz dva razloga.Prvi je sto nisam bio kuci i nisam imao signala na telefonu jer sam bio u Makedoniji,a drugi je to sto sam zeleo da pozovem svog tatu u cetvrtak preko maminog telefona da ih preuzme kada budu stigle u petak(poslao ih je u sredu a ja meni posta nikad nije dolazila sledeci dan),ali je ih je gospodin poslao ujutru u 8,9 i stigle su u cetvrtak,mogao si da me obavestis o tome i sve bi bilo okej.Ali naravno,ovo nije kraj.Covek je dosta arogantan i odbija da mi posalje slike telefonom,da nekome das nesigurno 3500 dinara je dosta rizicno.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Apsolutno ne korektna saradnja, clan je porucio patike. Trebao sam da predam njegovoj sestri. Cuo se sa njom i dogovorio nalazenje kroz 20min. Dosao sam i cekao je pola sata. Naravno telefon nedostupan. .. izbegavajte ovog clana
E ovako,sestra je trebala da se nadje sa njim,ali joj je pri izlasku iz njene zgrade telefon crkao.Morala je da trazi drugi telefon kako bi se cula sa covekom i dosla na odredjenu lokaciju.Kada ga je moja sestra nazvala on je spustio slusalicu i nije hteo da je saslusa vec je jednostavno otisao(radilo se o 5 minuta).Kazacu i to da su se jednom trebali naci u 8 sati u gradu,ali je covek "ispalio",dok ju je on zvao jednom,ali se ona nije javljala jer je bila spavala!Znaci mnogo neprofesionalan covek,da preciznije kazem "nadrndan" .Nikad saradnja sa ovim prodavcem!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.