Nikola Brajkovic

Niš

Član od: 16.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mini PC

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi neispravan PC pa me blokirao. Razumem da neko ne primeti kvar na polovnom PC-u ali da posle blokira kupca kako ne bi morao da ispravi situaciju definitivno deluje kao prevara.
PC je ispravan, to sto gospodin ne ume da ga ukljuci nije moja greska, stigao mu je racunar u ponedeljak, on je tek u četvrtak nasao za shodno da kaze kako nesto ne valja, verovatno je problem u meni... Da ne bi produbljivali ovu diskusiju, gospodinu je ponudjena zamena racunara za racunar istih specifikacija ili povracaj novca, nije prihvatio nista od oba, takodje sto se tice kontaktiranja, gospodin ima moj broh telefona i moze da me nazove u svakom trenutku, rado cu se javiti, ostalim kupcima i prodavcima imam da porucim da se paze ovakvih ljudi jer su definitivno stetni za vase zdravlje, a sto se tice KP tima, ne znam kako neko moze da mi da ocenu na oglasu koji je jos uvek aktivan i za racunar koji nisam prodao, s tim u vezi, mislim da je ova ocena neosnovana i molim kp tim da ovo sto pre ovrise sa mog naloga, Hvala i srecna kupovina svima.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Punjači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

24h nakon naručivanja a odmah nakon slanja pošiljke kupac iznenada odustaje od kupovine. Obavezao se da će nadoknaditi troškove ali ni posle 15 dana od porudžbine - nema vremena za uplatu. Toplo preporučujem da zaobiđete ovog člana i sačuvate svoj nervni sistem
Prodavcu sam javio da mi nije potreban proizvod koji sam narucio 1 dan nakon sto ga je poslao i samim tim odlucio da ne preuzmem posiljku. Dogovor je bio da mu novac uplatim 8. Januara, to sam i zeleo da uradim ali mi je on danas, 7. Januara, dao negativnu ocenu bez nekog posebnog razloga i iz cistog hira. Jako nerazuman covek i sklon pretnjama. U svakom slucaju hvala mu na ovome, a vi koji citate, molim vas da sudite po vise pozitivnih ocena koje imam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.