Nikola Cvetkovic

Beograd

Član od: 29.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Potpuno ne odgovoran i ne profesionalan niti se javlja i odgovara na poruke. Narucio sam jos 19.05.2016 nije mi jos uvek stiglo niti odgovara na poruku koja glasi jeste poslali. Vise niikakva saradnja sa ovakvim prodavcem. Obican lazov
Ja sam se izvinio i rekao sam vam da nisam bio u mogucnosti da vam odgovorim jer sam bio na sluzbenom putu koji nisam mogao da odlozim. Imam vece prioritete od HERBALIFEa kog dajem sa popustom i time prakticno vama kupcima cinim. Nije uredu sa vase strane sto ste mi dali negativnu ocenu, koja se inace daje kada vas neko prevari ili ako nesto nije uredu sa isporukom. Ja vam nisam cak ni potvrdio da cu vam poslati paket niti bilo sta, a vi ste mi dali negativnu ocenu jer nisam odgovarao na poruke odredjeno vreme. Pored toga vidim da vi imate 3 negativne ocene tako da niste merodavni da sudite o drugim korisnicima. Pritom imam 43 pozitivne ocene i vi ste sada nasli da isterujete neku pravdu koja ne postoji. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.