Nikola Djuric

Paraćin

Član od: 09.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam pec od doticnog decka, doterao mi je pec ulubljenu i izgrebanu. Kada sam ga pozvao da mi zameni pec, obecavao je ali nije dosao. Ni garanciju mi nije dao. Nikako ne trgujte sa njim.
Ahahahahah, peć je bila blago da kazem ulubljena,(to se popravi golim rukama) i peć ništa ne remeti u radu, isporučena je bila u Sremcicu u Bg, kada sam hteo da ti zamenim, ti mi kazes kako je peć u Sjenicu i da je tu zamenim, a ja ti već reko da može da se zameni samo na mestu gde je već isporučena. Garancija je bila u ložistu. Hvala na oceni i u zdravlje da te služi peć.

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti | Na drva

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Toplo preporučujem DA SA OVIM NIKAKO NE RADITE. Meni je isterao iz džepa 20 evra i bio sam 160 Km za džabe, telefonom smo sve dogovorili kao i ove preko poruka i kada sam zapalio i došao u Paraćin ĆORAK, nema ništa od dogovorene robe. NIKAKO SA OVIM NEMAJTE POSLA ! To je moja preporuka a Vi kako hoćete.
Vi ste rekli,da dolazite u Paracinu,pa da posle vaseg posla mozete da preuzmete cunke.Ko ce jos da bije toliki put za 2 cunka od 1000 dinara. Ja sam vam lepo rekao da mozemo da isecemo cunak na 30cm ali to je bilo nemoguce u trenutku kad ste vi dosli,ne moze to doso sam daj robu,ne radi se to tek tako,kada dodjete na red dobicete. I pored moje dobre volje da vam isecem cunak,reko sam vam da cu da vam posaljem brzom postom u ponedeljak o MOM TROSKU,sto ste vi i prihvatili,a sada vidim negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.