Nikola - Fole

Kovin

Član od: 31.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Mašinski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

uređaj nije ispravan

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA ko vrata, za ovakve kupce. Sramota cime se Nikola sve sluzi i kakvim lazima. Narucio je noz, i na moje molbe da preuzme paket, da ne bih placao duple postarine, nije naso shodno da ga preuzme, jos je ispalo da sam ja kriv, sto sam mu poslao paket. Za sve ovo vreme , koliko prodajem preko interneta , nisam sreo bezobrazijeg kupca, sklon laganju Ja necu da propdanem za 500 dinara duple postarine, ali ti neses moci vise ovako da varas ljude i da se igras sa tudjim novcem i zivcima Sramota da te bude, brukas se za sitne pare Svim sledecim prodavcima , OPREZ Ne saljite mu bez predhodne uplate, jer ce te proci kao i ja, placanjem duple postarine Blokirao mi je komunikaciju ovde na KP, nece da se javi na telefon, misli ako je blokirao komunikaciju da je resio problem Obmanjivace vas raznim trikovima, kako prima platu za par dana, pa da ga sacekate. .. .i da posaljete , imace za toliko, a onda ne javla se na telefon, kurira muci da mu donosi par dana isti posiljku, a kad on dodje, on se onda ne javlja i nije kod kuce
Ne slazem se sa covekom. Ja sam mu reko sam i posalje posle 12 casova a on mi je poslao do 12 casova a ja ne mogu da preuzmem paket jer sam na poslu .. Ako nisam korektan zasto se drugi clanovu niusu zalili na mene ..

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Nokia | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

umesto original n9 telefona poslao kopiju kineza koji uz to i ne radi. imam i svedoke u posti pred koima sam ga licno i izvadio iz paketa! !!
Ne slazem se sa clanom,telefon sam mu poslao samo da ga pogleda,a telefon usput nije ni vracen. Ako mu mobilni telefon nije odgovarao mogo je da ga vrati.!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.