nikola m

Novi Sad

Član od: 14.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Košulje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma negativno iskustvo. 1. ) Dogovorili smo se da cena bude u dinarima, a on je poslao cenu u evrima tako da su mi iz kurirske sluzbe naplatili po vecem kursu umesto srednjeg. 2)Kosulja ne odgovara merama koje mi je dao rukavi 65, ramena 47 dok su starne mere rukavi 61 a ramena 44 i tih 10 cm ukupno je i razlog zasto su mi rukavi mali. 3. ) Mesec dana mi govori kako nema nizasta da mi zameni jer mu je sve rasprodato (iako i dalje prodaje stvari tako da je to cista laz) a onda kada je konacno ubacio novu kolekciju rekao je da ne moze da mi zameni jer je to nova kolekcija, a kosulja koju je meni prodao stara. Oprezno sa ovim covekom, ne preporucujem nikakvu saradnju.
1)Naplaceno vam je po kursu na dan prijema posiljke,tako da ne znam odakle vam ideja da je kurirska sluzba "naplatila vise" 2)velicinu koju ste trazili ste i dobili,izgleda da ne znate ni svoju kilazu ni visinu koju sam vas pitao 3)Moja dobra volja je bila prisutna ali slucajem okolnosti to za sta ste hteli da zamenite je bilo prodato,Ni u jednom trenutku nisam rekao da cu da vam zamenim kupljenu stvar kad dobijem novu kolekciju,iako ste kao na pijaci hteli da menjate "babe i zabe" nadam se da ce moji kupci razumeti ovakvu ocenu i ovakve "kupce"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.