Nikola Makce-Pozarevac

Požarevac

Član od: 31.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju. U opisu je bilo da je samo ekran neispravan i da moze da se koristi lap top preko hdmi kabla za surfovanje i ostalo. Ali on kada se ukljuci nece da prebaci sliku na tv.
Dajem odgovor na ocenu.U oglasu je jasno pisalo da nekad hoce da baci sliku a nekad nece,sto jasno demantuje korisnika.U svakom slucaju je moja greska sto sam napravio propust tj.nisam stiklirao da je neispravan,medjutim kupac je mislio kupiti lap top za 20 evra i ocekivati da radi a lap top vredi 200 evra kao ispravan.Onda se morate upitati sta nije u redu.U svakom slucaju kupac nije trazio povracaj,jer da se brukam za sitne pare ne bih,izvrsio bih povracaj,premda smo oba pogresili.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je naveo da su bas i visokotonac ispravni, a da je pojacalo neispravno. kada mi je stiglo bas jeste ispravan, ali visokotonac nije. hteo sam da se dogovorimo, ali nije pristao, zato negativna ocena.
Sta reci,licno isprobao visokotonac i grantujem u njegovu ispravnost,medjutim taj visokotonac ne moze da radi bez skretnice,posto je bilo neispravno aktivno pojacalo tako da ga je verovatno sprzio kad ga je direktno povezao i naravno ne mogu da mu priznam reklamaciju za nesto sto je bilo ispravno.Ja ne mogu da uticem na negativnu ocenu a moju reputaciju kao prodavca od 2009 godine ne moze da poljulja negativna ocena koja je data od tko zna kakve osobe koja je trazila odmah pare kao nadoknadu,ne trazeci povracaj paketa pa sad razmislite da li tu ima logike ali toliko o tome.

Audio > Muzičke linije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

stigla mi je mini linija sa pokvarenim zvucnikom, i ima problem sa dekom, ne reaguje ni na jedno dugme. .(sto se tice deka)
Nazalost postoje nesavesni kupci i ja na negativnu ocenu ne mogu da uticem.Kupac je napisao da je neispravan zvucnik a nije naglasio kao meni da je do ostecenja doslo u transportu tj otpao magnet pa zamislite kako rade nase brze poste i kako se postupa sa paketima.U svakom slucaju kupac je revoltiran i sve svalio na mene a trebao je samo da prijavi ostecenje paketa u roku 24 h pa bi islo na stetu brze poste,medjutim on to nije uradio.Ja da vise placam po tko zna koji put greske i nesavesno postupanje brzih posti ne mogu.Garantujem da je linija bila u potpunosti ispravna kada sam je poslao i ne bih sigurno ukaljao moju reputaciju tolike godine od 2009 kao iskusnog i proverenog prodavca radi neke gluposti kao u ovom slucaju,nazalost morate biti svesni rizika slanja narocito kod nasih brzih posti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.