Nikola Markovic

Mladenovac

Član od: 17.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ugovorili smo zamenu, on meni ovaj n97 mini, ja njemu dve skoro nove kosulje i SE T230 u odlicnom stanju. Na moj predlog da on najpre posalje svoj telefon zbog negativne koju ima, naravno nije pristao. Poslali smo istog dana. Od mana mi je jedino napomenuo da fale vratanca kartice, ali kako kaze kartica se ocitava ako se stavi kartoncic. Verujuci da je to samo jedina mana pristao sam na zamenu pri cemu bi poslali pakete istog dana. Pri priuzimanju njegovog telefona, video sam da je mane prikrio. Naime, pipci na citacu kartice su jako osteceni, verovatno zbog nasilnog ubacivanja i vadjenja kartice, obzirom da fale vratanca kartice. Pipci su jako istegnuti, verovatno je to neko uradio kako bi se kartica bolje drzala i pri tom ih jako ostetio. Na telefonu fali taster za otkljucavanje i zakljucavanje a softver izbacuje neku gresku. Nije prihvatio predlog da jedan drugom vratimo posiljke a da pri tom on plati postarine. Prinudjen sam da mu dam ovu negativnu ocenu, nije ni cudo sto je zaradio i jednu pre ove moje. Pozdrav Nikola, u zdravlje da nosis kosulje i sluzis se Sonijem.
Vaš paket nisam preuzeo, niti ću. Telefon je radio kod mene normalno, to što ste Vi nasilno izvadili i ubacili karticu, pritom oštetili kolektore je razlog zašto neću da plaćam poštarine a moj telefon mi ne treba jer sam Vam poslao ispravan aparat a vi bi da mi vratite neispravan i još da Vam platim.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet uopste nije onakav kako je prodavac rekao. .. Jos sam par puta pitao da li je sve u redu i prodavac je da je sve u redu. .. Punjac ne radi. .. Kad sam hteo da vratim telefon i da mi se vrati telefon, prodavac se nije javljao. .. Strasno. ..
Decko, mi nismo saradjivali, koje su tebi buve u glavi
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.