Nikola Mijajlovic

Jagodina

Član od: 14.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je pisalo da na telefonu ne valja displej samo i da je to provereno u servisu. Telefon je stigao, greska je na maticnoj ploci i pola dugmica na telefonu ne valja. Razgovarali smo, rekao je da posaljem nazad telefon, ja sam telefon poslala uz placanje dostave sa moje strane po drugi put, covek je sutradan promenio broj telefona i ne javlja se ni meni, a ni ljudima iz pošte. Nikakav problem ne bi bio da je ispao covek i rekao da ne vracam, ovako cu platiti i trecu postarinu za neispravan uređaj. Tako da sa moje strane nema pozitivnih preporuka za ovog clana.
Pre svega u oglasu je jasno pisalo da se telefon prodaje kao neispravan i ostecen i isto tako da ne potoji pravo na reklamaciju. Obrazlozenje telefon je uzela odnela u servis i rekli su joj da je popravka skupa zove me i kaze znate kako ja sam htela da uznem jeftino telefon kako bih ga popravila i nosila. I trazila mi je da vratim novac sto naravno necu da uradim nikada i nikome. Za 3500 din sam dobio negativnu ocenu a prodavao sam telefone od 100 do 500e mislim stvarno ali neki ljudi ne razumeju da za 3500 dinara iphone 6 ispravan ne postoji. Jos jednom jasno je pisalo na 3 meseta u oglasu NEISPRAVNO/OSTECENO i na jednom u opisu BEZ PRAVA NA REKLAMACIJE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.