Nikola Milankov

Novi Bečej

Član od: 16.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko mi je reko da ga je poslao cekam ga 4 dana jos nije stigao telefon, sada se nejavlja i i ne odgovara na poruke. .. .ne preporucujem ovog clana. ..
Rekao sam mu da sam ga prodao za vise para jer mi je decko ponudio vise, a on se cenka sa mnom!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAD GORE! !! Nikako ne preporucujem za saradnju! !! Presao sam 400km zbog njegovog laptopa, koji je opisan kao savrsen, da bi me sacekala kanta, izlomljen, istopljen laptop sa flekom na ekranu, u katastrofalnom stanju! Za bateriju mi je rekao da je malo slabija, a kad sam dosao, kaze da ni nema bateriju! Za sve sto sam ga pitao sta je ovo, on je rekao, pa sta ima veze, meni to ne smeta! Sto je najbitnije, na laptopu cak ni tastatura ne radi! Nemam reci za ovo! Nikad, nikad, nikad ne saradjivati sa njim! !! Bukvalno sve se slazem sa korisnikom koji ga je takodje negativno ocenio! Jos je napisao da je iz Novog Beceja, a ustvari je skoro 30km dalje! Kad je ovakav sa 15 godina, kakav ce tek da bude!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno neprijatno iskustvo, predmet koji je poslao nema veze sa predmetom iz opisa, konkretno je naveo da mi salje telefon sa razbijenim zadnjim staklom i losom baterijom sa kojom telefon RADI, kaze samo zameni bateriju i telefon radi bez problema. Kada je stigao telefon, utvrdio sam da ne radio uopste, da problem nije do baterije vec postoji kvar na maticnoj ploci. Pritom sam ga pitao odmah da li postoje fleke na ekranu na sta mi odgovara da ih nema, medjutim i to je slagao, ekran izgleda kao da je bio u vodi ili da je nesto prosuto preko njega. Posle dugog nabedjivanja sa njim, nakon sto nije hteo telefon nazad dogovorimo se da mu racunam telefon deo cene, tacnije telefon sam mu platio 3600 dinara, i dogovor je bio da mu telefon racunam 2000 dinara u takvom stanju iako tada jos nisam ni znao za ekran, to sam saznao tek nakon dogovora ali vec smo se dogovorili za tu cenu tako da je trebao da mi vrati razliku u cenu, i on mi uplacuje 1500 umesto 1600 dinara. Nije stvar 100 dinara, stvar je principa i nepostovanja dogovora. Sto se mene tice ne preporucujem apsolutno nikakvu saradnju sa njim!
Telefon sam poslao kako sam i napisao decko je hteo da izvrsi prevaru, plus da sam ja hteo da ga prevarim ne bih mu uplatio ni dinar i pristao sam da mu uplatim pare i tek posle toga je rekao kako telfon ne valja. Ne preporucujem saradnju sa ovim korisnikom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.