Nikola Mirosavic

Beograd

Član od: 06.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Kovani novac | Antika

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pošiljka mi se vratila Pošiljka vredi 1000rsd A kad se vratila platio sam 670rsd Zbog neodgovornosti clana i ste koju mi je naneo ide negativna ocena Poslao sam mu nekoliko poruka gde ga molim da podigne potiljku da mi ne pravi štetu kada mi se vrati Glumac koji je bez para, samo cita moje poruke i ne odgovara, cak smo hteo da mu poklonim kovanicu samo da mi se ne vrati da plaćam pošti 670rsd Zaobilaziti clanovi ovog prevaranta Koji naruci ovanicu pa ne moze da je podigne ni za 50 dana Neznam koju korist on ima jer nije dobar sa glavom Negativnu dajem zbog meni nanete ste troskova od vraćene pošiljke u iznosu od 670 bačenih dinara Ocena Negativan 1-

Kolekcionarstvo > Modeli | Automobili

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da ce poslati, prestao da se javlja. Ne razumem takve prodavce.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao sto vidite u naslovu, pisalo je "bez ogrebotine". Telefon je stigao danas, svaka coska lajsni ocenuta, lajsne i ledja imaju ogrebotine. .. Na sve to i nekako da zazmurim, ali sto ekran ima ogrebotine, na to ne mogu. Iz tog razloga i ide negativna. Prodavac je kontaktiran, na moje primedbe u vezi ogrebotina i ulubljenja kaze: "telefon nije imao ogrebotine, ne znam sta su radili u transportu". Inace, bio je spakovan u vatu i ulepljen, tako da u trasportu sigurno nije mogao da se ogrebe, a posebno da se ucuka. Takodje kaze: "slao sam ti slike, ne vidim problem". Iako sam trazio slike iz svih uglova, poslao je samo slike prednje i zadnje strane, gde se naravno ne vide ogrebotine. Eto, cisto da znate sta vas ocekuje ako saradjujete sa ovim clanom.
Kupac je dobio slike i snimak telefona pre slanja. Dakle, sve je video na slikama i snimku. Bio je upućen u stanjr telefona. Između ostalog, kupac je preprodavac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.