Nikola Panic

Požarevac

Član od: 21.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je ok i imali smo super komunikaciju ali mi nije rekao da prodaje Kineski krs od garderobe nego mi je rekao da mu roba stize iz LONDONA! Uzeo sam sako od 5000din koji sam isti dan bacio! !!
Sale, svaka cast na komunikaciji i na svemu, ali ne slazem se sa vama zato sto: 1. Niste me ni pitali odakle dolazi sako, da ste me pitali rekao bih vam da je sa Azijskog trzista, ali nema veze, vama neka sluzi na cast. 2. niste me pozvali kao svaki normalni covek da mi kazete da vam ne odgovara i da vidite da li postoji mogucnost vracanja robe(a naravno da bih vam vratio vas novac) nego ste brze bolje raspalili po negativnoj oceni. 3. Coveku nisam ni dinar uzeo unapred, bez prebijene pare sam mu narucio sako (verovao sam mu na rec).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.